Edina átváltozása

 

Mosolya mellett a kitartás is védjegyévé vált, a szerencsés párosítás eredménye pedig nem maradt el. Sok-sok kiló száguldott le róla munkájának köszönhetően az 1 hónap alatt.

 

1 hónap

Metabolic Typing mérés. Heti minimum 3 edzés. Heti 2-3 kezelés mind a budapesti Fogyasztóközpontban, mind a Gyógykozmetikus Szalonban.

Kíváncsiak vagytok az eredményre? Vajon a végső Átváltoztatásra a lányok már elégedetten, és vékonyabban mentek el?

Szeretnéd megtudni? Tarts velünk!



Edina: Nagy meglepetés volt számomra, és nagy öröm! Egyrészt azért, mert nem igazán számítottam rá, hogy kiválasztanak, másrészt, azért is, mert a komplexebb, 1 hónapos edzést, kezeléseket, étrendi tanácsokat stb. magában foglaló program sokkal komolyabb segítség.
Jelenleg 44-es méretet hordok, és nagyon szeretnék magamon változtatni, maradandóan változni, de nem minden területen tudom, hogyan kezdjek hozzá.

Íme a kiindulási pont:
- mell méret: 103 cm, 85B
- derék méret: 90 cm
- csípő méret: 110 cm
- lábméret: 39
- magasság: 168 cm
- súly: 75 kg



Edina esetében is a kezdetet a Metabolic Typing mérés jelentette, ami minden fogyókúra elengedhetetlen része, mert személyre szabott étrendet kínál a fogyni vágyónak. A mérés lényegében megmutatja, ki milyen módon dolgozza fel a táplálékot, milyen arányban érdemes szénhidrátot, zsírt és fehérjét fogyasztania, illetve mely élelmiszerek felelnek meg neki a leginkább, és melyeket érdemes messze elkerülnie.

Metabolic typing: A Metabolic Typing egy személyre szabott táplálkozási rendszer, amely mindenkinek saját felépítésének megfelelő étkezési programot kínál. Mivel nagyon különbözőek vagyunk, ezért természetes, hogy mindenki más típusú táplálékokból képes eredményesen energiát nyerni, másféle ételektől hízunk és mindenkinél különböző típusú diéták vezetnek eredményhez.

 

Edina: Életviteli szokásokról beszélgettem Szőllősi Szilvivel és kolléganőjével a Bazilikánál. Nagyon sok új információt kaptam magamról, pl. hogy mi az, amit helytelenül ettem eddig, és fény derült a lassú emésztésem miértjére is, mint ahogy arra is, hogy mivel blokkoltam a súlyomat eddig. Kaptam étellistát, egy tanácsadói anyagot, és egy kalkulációt a várható eredményekről is. A kb. 2 órás tanácsadáson elhangzottakat megkaptam e-mailben is, és nyomtatva is, részletesen kielemezve a táplálkozási-, szimpatikus-, hormon- és agyalapi típusomat.

 

Edina most már hasznos információkkal felszerelkezve látogathatott el a Griff Squash és Fitness terembe, hogy megkezdhesse 1 hónapos munkáját.

Edina: Délelőtt jártam a Griff Squash és Fitness Clubban, Török Krisztián edzőnél. Egyeztettünk időpontot, és megbeszéltük, mi az, amin szeretnék változtatni, mi a célom az edzéssel. Ez alapján készíti el az edzéstervem, jobbára esti időpontokban tudok majd járni, munkaidő után, ill. hétvégén.
Krisztián javaslatára beszereztem egy pulzusmérő órát, amivel a megfelelő pulzustartományban végezhetem a gyakorlatokat, és kontrollálhatom a pulzusomat a gépek kijelzőjén is. Étkezési naplót kell írnom, minden elfogyasztott étellel és itallal, őszintén.

 

Az egy hónapos program végeztével beszélgettem Krisztiánnal, aki sok hasznos információt árult el:
Edina abszolút motivált volt, láttam a héten edzeni, egyedül. Ez nagyon fontos, mert a személyi edző feladata nem az, hogy életed végéig ott üljön a melletted. Hanem az, hogy stafétát adjon a kezedbe, és megmutassa, mit és hogy kell csinálni. Egy idő után már egyedül is tudd csinálni. Tudja azt az intenzitást produkálni, amit velem.

Edina egy edzése:
Nyújtás, bemelegítés, futópadon gyaloglás és futás váltott sebességgel és magassággal, lábizom erősítő gyakorlatok a gépekkel, majd pedig ugyanez a karizom erősítésére is. Végezetül: nyújtási gyakorlatok. Edzés időtartam 1,5 óra, utána 15 - 30 perc szauna.

 

Mennyi ideig lehet valakinek szüksége egy személyi edzőre?

Krisztián: Minimálisan 2-3 hónap, de ez az időszak kitolódhat akár 1 évig is. Ahhoz hogy bárki eredményt érjen el sok idő kell. Nagyon fáradságos és szenvedéssel teli út ez. Ha gyors eredményt érünk el, az általában gyorsan el is megy. Arra kell odafigyelni, hogy lassan és fokozatosan kell felépíteni az edzést, és a terhelést. Másképp nem lesz tartós. Hozzá kell szoktatni a testünket a mozgáshoz, ahhoz, hogy kívánja a mozgást.

Pár hete, amikor a Griff Squash és Fitness teremben jártam ismét találkoztam Edinával, aki kitartóan edzett. Kiderült, hogy amikor csak teheti, a Griffben tölti az idejét. Az eredmény pedig nem maradt el. Utolsó információim szerint 2, azaz 2 méretet fogyott, majd mosolyogva tette hozzá: ezt nézd, még ezt is kifogytam! Lötyög rajtam minden! 2 méretet fogytam.

Ahogy láttátok az edzések után gyakorlatilag minden alkalommal szaunázott, ami elősegíti a méregtelenítési folyamatokat és a felesleges kilók eltűnését. Az edzések kiegészítéseként funkcionáltak a Fogyasztóközpont kezelései, ahol zömében Alphamins kezelést kapott Edina. Emellett még volt szerencséje kipróbálni a testtekercselést infraszaunával ötvözve.

 

Fogyasztóközpont
Alphamins kapszula, avagy a fogyasztás beindítása: A gép segítségével hő hatásával zsírbontó krémet juttatunk a kötőszövetbe, ahol aztán kifejti hatását, hiszen olyan enzimet termel, ami beindítja a fogyást. Így tehát az Alphamins egyszerre fogyaszt és méregtelenít.
A kezelés ideje: 45 perc



Mivel bőrünk ápolása is rendkívül fontos, ezért nagy hangsúlyt kaptak Menakker Anita kezelései a Gyógykozmetikus Szalonban. Itt Edina több alkalommal kapott Hyaluronsavas kezelést, ami ránctalanító és bőrfeszesítő hatású. Májfoltjait D’Lux ránctalanító kezeléssel halványították, melynek hatóanyagai kaviárból, hyaluronsavból, mélytengeri DNA-ból állnak, valamint, a 24 karátos arannyal dúsított Angyalok Bőre ránctalanító kezelést is kipróbálhatta.

Menakker Anita: „A kezelések nagyon látványosak. A májfoltok Edina arcán pedig halványultak.”

Gyógykozmetikus:
Az Angel’s skin kezelés, az egy hárommaszkos kezelés, aminek része egy arany maszk, egy kaviár maszk, és egy kollagén szemmaszk. Ez abszolút bőrfeltöltő, tápláló kezelés.



Íme a végeredmény:
- mell méret: 99 cm, 80B
- derék méret: 85 cm
- csípő méret: 99 cm
- lábméret: 38,5
- magasság: 168 cm
- súly: 73 kg

Edina esetében nagy valószínűséggel az edzés intenzitása miatt az izom elkezdett növekedni, ezért nem látszik a méretbeli különbség, hiszen hiába is fogyott, az izom nehezebb, mint a zsír. Ettől függetlenül az eredmény látványos, emlékszem már 3 hét után is azt mutatta, hogy mennyit fogyott.

Örülünk annak, hogy megadhattuk a helyes irányvonalat, amit aztán szorgalmasan és kitartóan tud követni. Bízzunk benne, hogy eredményesen!

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL