2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Megrontva rontással

Oravecz Nóra

Ha úgy tűnik, a kelleténél többször van balszerencséd, vagy folyamatosan Murphy törvényeitől irányítva érzed életedet, talán azért lehet, mert valaki megátkozott. Ha ez valóban így van, létezik néhány dolog, ami meg tudja törni a varázslatot, visszaadva a régi életedet.

 

Biztosan Te is sétáltál már a Nyugati aluljárójában, a hajléktalanok „munkahelyén”, ahol egy-egy átkozódás már szinte megszokott tőlük, reakcióként a nemleges válaszodra, miszerint nem, nincs pénzed. Nyilván ilyenkor azt hiszed, hogy ezek az átkok nem hatnak rád, de tévedsz. Ugyanúgy megragadnak az aurádon, és nehezítik annak ragyogását. De mi van olyankor, ha valamelyik rosszakaród átkozott meg? Mit tudsz tenni ellene? Leszedhető az átok? Összegyűjtöttünk pár lépést, ami segíthet. Javaslom, próbáld ki a számodra legszimpatikusabbat.


1. lépés


Fogadj fel egy varázslót, vagy boszorkát. Azok az emberek, akik nap, mint nap gyakorolják a mágiát a legalkalmasabbak arra, hogy megtörjék a varázslatot. A tarot kártya közreműködésével egyszerűbben felmérheted a szituációt, és ebből az új szempontból már fogod is tudni, hogy ki átkozott meg. Innentől már a varázslóé/boszorkányé a munka.


2. lépés


Takarítsd ki a lakásodat, és rakd rendbe magad. Ha az aurád zavaros, sokkal könnyebben megragadnak rajtad a másoknak szánt – és róluk lepattanó – rontások. Már van lehetőség arra, hogy olyan olajokat, porokat, fürdősókat, gyertyákat és egyéb kiegészítőket vásárolj, amik megtörik a varázslatot. Ettől függetlenül persze felfogadhatsz egy gyakorló mágust, hogy segítsen elérni a célt.


3. lépés


Egy fekete tálba csepegtess fekete gyertyacseppeket. Töltsd tele a tálat friss vízzel. Tisztítsd ki az elmédet pár perces meditációval, mielőtt meggyújtanád a gyertyát. Vizualizáld azt, hogy az átok megtörik, amint leég a gyertya, majd ásd el a gyertyát a kertben, és öntsd le a vízzel.


4. lépés


Szentelj egy rituálét Afroditének, és kérd meg, hogy törje meg a szerelmi átkot. Csütörtök éjszaka szürkületkor gyújts meg egy lila és egy rózsaszín gyertyát. Egy tálban égess meg hét tűlevelet. Amikor ezzel végeztél, ajándékozd meg Afroditét három vörös rózsával és töltsd bele szíved vágyait. Biztos lehetsz benne, hogy imádkozni fog a jövőbeli szerelmi életedért és azért, hogy meg tudd bocsátani a múltbéli csalódásokat.


5. lépés


Imádkozz Istenhez, hogy védjen meg a sátántól és azoktól, akik azt kérik, bár azzá válnál. Légy őszinte, és bízz abban, hogy Isten ereje nagyobb, mint bármi másé. Ehhez persze hinned kell Istenben, és elfogadnod, mint szerető istenséget.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

A Bolond nem tesz mást, mint a véletlenre és a megérzésére hagyatkozva választ magának útirányt.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Jophiel arkangyal - Helytelen csapdába esettség érzése. Túlzott fókusz az anyagiakra. Negatív, vagy félelem alapú gondolatok.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Vasárnap

A napi jóslat Számodra - Vasárnap

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »

Kalkulátor

Válassz masszázstípust!

Számos masszázsstílus létezik, és bár egy tapasztalt terapeuta bármilyen kezelést rá tud szabni bárkire, egyes technikák megfelelőbbek lehetnek, mint mások. Éppen ezért érdemes megismerned őket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép