SZÉPSÉG

Trendelőzetes: dögös őszi körömlakkok

Szerző:
Szabó Anna
Egyszerű türelmetlenségről van szó, hisz mi nők imádjuk a körömlakkokat. Bocsánat a kivételektől. Ám nyár közepére hiába a csodás fagylalt színek, valljuk be, már kíváncsian várjuk, mit hoz az ősz! Mi már tudjuk, és nem félünk megosztani Veled!

 

Ha unod már a vámpír-érát, akkor légy szíves görgesd át a bevezető szöveget. Hisz a szépségtrendek kiagyalóit sem hagyta hidegen a szinte őrületig fokozódó vérszívó mánia, az új színeket elnézve főként a filmek hangulata, képi világa ragadta meg a fantáziájukat. Így a 2010-es őszi-téli szezon legmenőbb körömlakkszínei a mély drágaköveket, fémeket, hideg borzongást idéznek meg… Olyan lesz, mint a hűvös időben misztikus ragyogás töltené be a teret. Négy fő irányvonal közül választhatsz, természetesen a bohókástól az elegánsig megtalálod majd Te is a hozzád leginkább illőt!

 

1. Bíbor

Tudjuk, a képen a harmadik lakk határeset, még sem tudtuk kihagyni. Ugyanis itt a lényeg nem feltétlenül a bíbor uralkodásán van, sokkal inkább az őszi esőről, amint áthatja a korán nyugovóra térő nap fényét…

Tippjeink, balról jobbra:
Chanel, szín: Paradoxal
Yves Saint Laurent, szín: Belle de Nuit
Butter London, szín: Marrow

 

2. Metál

A nemesfémek elemeit visszaidéző lakkok egyszerre csillogóak és fénylőek, emellett pedig mély szemet gyönyörködtető színűkkel kápráztatnak el minket. Segítségükkel igazi démoni erő ragyogja be körmeidet!

Tippjeink, balról jobbra:
Lippmann Collection, szín: Bad Romance
Dior Vernis, szín: Black Sequins
Zoya, szín: Cheryl
Orly, szín Its Not Rocket Science

 

3. Neutrális

Ha ösztönből játszol, akkor a puha krémszínek illetve a földet idéző árnyalatok illenek hozzád a legjobban. Íme néhány szüretet idéző, mégis vajasan lágy körömlakk kizárólag a természetesség híveinek!

Tippjeink, balról jobbra:
Sephora, szín: Do I Know You?
Essie, szín: Sew Psyched
Tracy Reese, szín: Bittersweet

 

4. Drágakövek

Feltűnő színekkel játszhatsz úgy, mint ezekkel a gazdag, drágaköveket idéző árnyalatokkal. Ajánlott darabok őszre, mert így játékosan utazhatsz a nyárból a hűvösebb napok felé.

Tippjeink, balról jobbra:
OPI, szín: Cuckoo for Color
Estée Lauder, szín: Blue Dahlia
M.A.C., szín: Imperial Flower

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL