2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Száműzd magadból a sérülékeny érzéseket

Herceg Petra

Rafael a Nap sárga-arany energiájával segít száműzni a sérülékeny érzéseket, és erősíti az akaratot a teendők tisztázása érdekében. Végezd el az arany csillag meditációt!

 

Rafael ezt a meditációt ajánlja azoknak, akik túlérzékenyek, vagy tele vannak lelki sérülésekkel. Rafael arany csillaga meggyógyítja a lelket, begyógyítja a sebeket és erőt ad a további harcok megvívásához. Az életben mindenkit érnek sérelmek, de nem mindegy, hogyan reagálunk ezekre a kellemetlen élményekre. Ha örökké cipeled magaddal a sérelmeidet, akár azért, mert képtelen vagy a megbocsátásra, akár azért, mert folyton felidézed magadban az átélt élményt, újra és újra életre keltve a benned lévő negatív érzéseket, akkor sosem fognak begyógyulni a lelki sebeid. Meg kell tanulnod tovább lépni, de először is Rafael segítségével gyógyítsd meg a lelked. Meglátod, mennyire meg fogsz könnyebbülni, ha megtanulod magad mögött hagyni a múltat és elengedni a sérelmeket. Dönts úgy, hogy nem cipeled tovább ezeket a terheket, és nem engeded, hogy kihassanak ezek a negatív élmények a jelenlegi életedre.

Arany csillag meditáció Rafaellel

Mint minden meditációt, ezt is egy nyugodt helyen végezd, ahol zavartalanul elmélyülhetsz a gondolataidban. A meditációhoz gyújts meg egy mécsest.

1. Hunyd le a szemed és lélegezd be a színtiszta, hófehér energiát, kilégzéskor pedig szabadulj meg a negatív érzésektől. Lazíts.

2. Könyörögj Rafaelhez: „Rafael, Rafael, Rafael, engedd, hogy átjárjon a Nap sárga-arany ereje, gyógyítsa meg a lelkem, acélozza meg akaratomat és töltse meg elmémet fénnyel. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

3. Most képzeld el, hogy jó mélyre be tudod lélegezni ezt az energiát. Vidd le a tested mélyére, majd tartsd vissza a lélegzetedet, és képzeld, hogy a szíved megtelik a szeretet energiájával, és egy fényes arany csillag képződik a közepén.

4. Képzeld el, hogy a szívedben rejlő csillag arany energiát küld a tested alsó részébe, különösen azért, hogy megsokszorozza akaratod és elméd erejét (vidd a köldökcsakra mögé).

5. Kilégzéskor mondd: „Most megnövelem ezt az aranysárga csillagot, és kifújom magam köré.” A csillag láthatatlanul körülvesz, de előfordulhat, hogy ujjaiddal érzed is a meglétét (bizsergést).

6. Mondd a következőt: „Rafael, Rafael, Rafael segíts használnom ezt az arany energiát, hogy megszabaduljak lelki sebezhetőségemtől és megtegyek mindent a lelki üdvömért. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

7. A csillag mintegy 36-48 óráig tart, ezt követően újra elő kell hívnod, ha továbbra is szükséged van az erejére.

8. A gyakorlatot mindig végezd el, ha Rafael szerető segítségére van szükséged olyan döntésekkel kapcsolatban, amelyek meggyógyítsák az életedet. A meditáció végeztével soha ne feledd el megköszönni az angyal segítségét!

 


 

Kapcsolódó cikkeink
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az egészséges pajzsmirigyműködés elérhető, ha ezeket a megfelelő ételeket fogyasztod

Az egészséges pajzsmirigyműködés elérhető, ha ezeket a megfelelő ételeket fogyasztod

A pajzsmirigy, olyan hormonokat termel, melyek számos folyamatot szabályoznak a szervezetben, beleértve az anyagcserét, a szívverést és a hőmérsékletet. Ám a bevitt táplálék mennyisége és minősége közvetlenül befolyásolja a működését, ezért a kiegyensúlyozott étrend rendkívül fontos. Különösen akkor, ha pajzsmirigy alul- vagy túlműködést diagnosztizáltak nálad. Néhány étel javíthatja, vagy súlyosbíthatja az állapotodat. 

Tovább »
 Milyen gyorsan leled meg az alvó madarat?

Milyen gyorsan leled meg az alvó madarat?

Úgy tűnik a nagy nyüzsgésben elaludt egy madárka. Vajon milyen gyorsan találod meg? Mit gondolsz, elég jó a szemed az ilyen jellegű feladatokhoz, hogy ki tudod szúrni azt, ami nem illik oda a képre vagy el van rejtve? Ezek a feladatok rengeteget segítenek a készséged fejlesztésében. Lássuk, hogy a madárka most miként járul hozzá azzal, hogy elaludt…

Tovább »
Hogyan képzeled el Istent? - A válasz feltárja, milyen lelki adományt kaptál

Hogyan képzeled el Istent? - A válasz feltárja, milyen lelki adományt kaptál

Ismerd meg jobban önmagad, és fedezd fel azokat a csodás lelki adományokat, amelyeket odafentről kaptál. Ehhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a képet, amelyik a leginkább szimbolizálja Istent a számodra! Készen állsz arra, hogy megtudd az igazságot önmagadról? Akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép