2017. november 20. - Jolán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 20. - Jolán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Száműzd magadból a sérülékeny érzéseket

Herceg Petra

Rafael a Nap sárga-arany energiájával segít száműzni a sérülékeny érzéseket, és erősíti az akaratot a teendők tisztázása érdekében. Végezd el az arany csillag meditációt!

 

Rafael ezt a meditációt ajánlja azoknak, akik túlérzékenyek, vagy tele vannak lelki sérülésekkel. Rafael arany csillaga meggyógyítja a lelket, begyógyítja a sebeket és erőt ad a további harcok megvívásához. Az életben mindenkit érnek sérelmek, de nem mindegy, hogyan reagálunk ezekre a kellemetlen élményekre. Ha örökké cipeled magaddal a sérelmeidet, akár azért, mert képtelen vagy a megbocsátásra, akár azért, mert folyton felidézed magadban az átélt élményt, újra és újra életre keltve a benned lévő negatív érzéseket, akkor sosem fognak begyógyulni a lelki sebeid. Meg kell tanulnod tovább lépni, de először is Rafael segítségével gyógyítsd meg a lelked. Meglátod, mennyire meg fogsz könnyebbülni, ha megtanulod magad mögött hagyni a múltat és elengedni a sérelmeket. Dönts úgy, hogy nem cipeled tovább ezeket a terheket, és nem engeded, hogy kihassanak ezek a negatív élmények a jelenlegi életedre.

Arany csillag meditáció Rafaellel

Mint minden meditációt, ezt is egy nyugodt helyen végezd, ahol zavartalanul elmélyülhetsz a gondolataidban. A meditációhoz gyújts meg egy mécsest.

1. Hunyd le a szemed és lélegezd be a színtiszta, hófehér energiát, kilégzéskor pedig szabadulj meg a negatív érzésektől. Lazíts.

2. Könyörögj Rafaelhez: „Rafael, Rafael, Rafael, engedd, hogy átjárjon a Nap sárga-arany ereje, gyógyítsa meg a lelkem, acélozza meg akaratomat és töltse meg elmémet fénnyel. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

3. Most képzeld el, hogy jó mélyre be tudod lélegezni ezt az energiát. Vidd le a tested mélyére, majd tartsd vissza a lélegzetedet, és képzeld, hogy a szíved megtelik a szeretet energiájával, és egy fényes arany csillag képződik a közepén.

4. Képzeld el, hogy a szívedben rejlő csillag arany energiát küld a tested alsó részébe, különösen azért, hogy megsokszorozza akaratod és elméd erejét (vidd a köldökcsakra mögé).

5. Kilégzéskor mondd: „Most megnövelem ezt az aranysárga csillagot, és kifújom magam köré.” A csillag láthatatlanul körülvesz, de előfordulhat, hogy ujjaiddal érzed is a meglétét (bizsergést).

6. Mondd a következőt: „Rafael, Rafael, Rafael segíts használnom ezt az arany energiát, hogy megszabaduljak lelki sebezhetőségemtől és megtegyek mindent a lelki üdvömért. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

7. A csillag mintegy 36-48 óráig tart, ezt követően újra elő kell hívnod, ha továbbra is szükséged van az erejére.

8. A gyakorlatot mindig végezd el, ha Rafael szerető segítségére van szükséged olyan döntésekkel kapcsolatban, amelyek meggyógyítsák az életedet. A meditáció végeztével soha ne feledd el megköszönni az angyal segítségét!

 


 

Kapcsolódó cikkeink
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

Régóta lottózol és eddig csak kis nyereményeid voltak vagy esetleg semmi? Esetleg néha szeretsz a kaparós sorsjegyekkel próbálkozni? Vagy csak jó volna, ha legalább az internetes játékokban több szerencséd lenne? A Fortuna Privata varázs segítségével olyan szerencsével ruházhatod fel magadat, amivel szerencsésebb leszel a szerencsejátékokban! Azért ne ess át a ló túloldalára és óvatosan használd, mert elhiheted, hogy működik!

Tovább »
Rhonda Byrne 2018-as üzenete a csillagjegyeknek! - Vajon mit tanácsol neked?

Rhonda Byrne 2018-as üzenete a csillagjegyeknek! - Vajon mit tanácsol neked?

Rhonda Byrne az ausztrál forgatókönyv író és producer olyan nagysikerű könyvek szerzője is, mint a Titok, a Varázslat és az Erő. Neki köszönhetjük, hogy teret nyert a Vonzás Törvénye és felhívta a figyelmünket a teremtő erőnkre. Most pedig megtudhatod azt játékos csillagjóslatunkból, hogy milyen üzenete van 2018-ra a csillagjegyeknek, ezáltal mit tanácsol neked, mit kellene tenned!

Tovább »
9 jel, hogy megcsal a pasid - Maguk a férfiak árulták el a jeleket!

9 jel, hogy megcsal a pasid - Maguk a férfiak árulták el a jeleket!

Igen, olykor hűtlenek vagyunk, ám nem biztos, hogy mindennek a jeleit fel is ismeritek, Drága Hölgyeim. Lehet, hogy férfitársaim most megorrolnak rám, de én veszem a bátorságot, és megosztom veletek azokat a jeleket, melyek arra utalnak, hogy egy harmadik fél is van a kapcsolatotokban. 

Tovább »

Kalkulátor

Vitaminok és ásványi anyagok kalendáriuma

A szervezet egészségének megtartásához rengeteg vitaminra és ásványi anyagra van szükség. Ha valamiből hiányállapot lép fel, azt igencsak megérezzük. Válaszd ki, milyen problémáid vannak, és gondolkozz el, hátha hiánybetegséged van.

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép