2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Száműzd magadból a sérülékeny érzéseket

Herceg Petra

Rafael a Nap sárga-arany energiájával segít száműzni a sérülékeny érzéseket, és erősíti az akaratot a teendők tisztázása érdekében. Végezd el az arany csillag meditációt!

 

Rafael ezt a meditációt ajánlja azoknak, akik túlérzékenyek, vagy tele vannak lelki sérülésekkel. Rafael arany csillaga meggyógyítja a lelket, begyógyítja a sebeket és erőt ad a további harcok megvívásához. Az életben mindenkit érnek sérelmek, de nem mindegy, hogyan reagálunk ezekre a kellemetlen élményekre. Ha örökké cipeled magaddal a sérelmeidet, akár azért, mert képtelen vagy a megbocsátásra, akár azért, mert folyton felidézed magadban az átélt élményt, újra és újra életre keltve a benned lévő negatív érzéseket, akkor sosem fognak begyógyulni a lelki sebeid. Meg kell tanulnod tovább lépni, de először is Rafael segítségével gyógyítsd meg a lelked. Meglátod, mennyire meg fogsz könnyebbülni, ha megtanulod magad mögött hagyni a múltat és elengedni a sérelmeket. Dönts úgy, hogy nem cipeled tovább ezeket a terheket, és nem engeded, hogy kihassanak ezek a negatív élmények a jelenlegi életedre.

Arany csillag meditáció Rafaellel

Mint minden meditációt, ezt is egy nyugodt helyen végezd, ahol zavartalanul elmélyülhetsz a gondolataidban. A meditációhoz gyújts meg egy mécsest.

1. Hunyd le a szemed és lélegezd be a színtiszta, hófehér energiát, kilégzéskor pedig szabadulj meg a negatív érzésektől. Lazíts.

2. Könyörögj Rafaelhez: „Rafael, Rafael, Rafael, engedd, hogy átjárjon a Nap sárga-arany ereje, gyógyítsa meg a lelkem, acélozza meg akaratomat és töltse meg elmémet fénnyel. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

3. Most képzeld el, hogy jó mélyre be tudod lélegezni ezt az energiát. Vidd le a tested mélyére, majd tartsd vissza a lélegzetedet, és képzeld, hogy a szíved megtelik a szeretet energiájával, és egy fényes arany csillag képződik a közepén.

4. Képzeld el, hogy a szívedben rejlő csillag arany energiát küld a tested alsó részébe, különösen azért, hogy megsokszorozza akaratod és elméd erejét (vidd a köldökcsakra mögé).

5. Kilégzéskor mondd: „Most megnövelem ezt az aranysárga csillagot, és kifújom magam köré.” A csillag láthatatlanul körülvesz, de előfordulhat, hogy ujjaiddal érzed is a meglétét (bizsergést).

6. Mondd a következőt: „Rafael, Rafael, Rafael segíts használnom ezt az arany energiát, hogy megszabaduljak lelki sebezhetőségemtől és megtegyek mindent a lelki üdvömért. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

7. A csillag mintegy 36-48 óráig tart, ezt követően újra elő kell hívnod, ha továbbra is szükséged van az erejére.

8. A gyakorlatot mindig végezd el, ha Rafael szerető segítségére van szükséged olyan döntésekkel kapcsolatban, amelyek meggyógyítsák az életedet. A meditáció végeztével soha ne feledd el megköszönni az angyal segítségét!

 


 

Kapcsolódó cikkeink
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 figyelmeztető jel, hogy támad a Sötét Energia - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle

10 figyelmeztető jel, hogy támad a Sötét Energia - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle

Rengeteg ember van, aki nem is észleli tudatosan, hogy a negatív energia jelen van az életében, márpedig ez igencsak káros lehet, hiszen nagyban befolyásolja a kedélyállapotot és gondolkodásmódot. A negatív energia mindenki életében felbukkanhat, de megjelenése főként akkor veszélyes, ha egyébként is mérgező személyiségek és negatív gondolkodású emberek vesznek körül.

Tovább »
Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

A Tarot mai üzenete: "Az Igazságosság üzenete egyszerű. A jövőnket mi alakítjuk tetteink által."

Tovább »
A keddi nap angyalüzenete

A keddi nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolatod ezt követi. Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad, virágba borul majd minden más kapcsolatod is."

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép