2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Száműzd magadból a sérülékeny érzéseket

Herceg Petra

Rafael a Nap sárga-arany energiájával segít száműzni a sérülékeny érzéseket, és erősíti az akaratot a teendők tisztázása érdekében. Végezd el az arany csillag meditációt!

 

Rafael ezt a meditációt ajánlja azoknak, akik túlérzékenyek, vagy tele vannak lelki sérülésekkel. Rafael arany csillaga meggyógyítja a lelket, begyógyítja a sebeket és erőt ad a további harcok megvívásához. Az életben mindenkit érnek sérelmek, de nem mindegy, hogyan reagálunk ezekre a kellemetlen élményekre. Ha örökké cipeled magaddal a sérelmeidet, akár azért, mert képtelen vagy a megbocsátásra, akár azért, mert folyton felidézed magadban az átélt élményt, újra és újra életre keltve a benned lévő negatív érzéseket, akkor sosem fognak begyógyulni a lelki sebeid. Meg kell tanulnod tovább lépni, de először is Rafael segítségével gyógyítsd meg a lelked. Meglátod, mennyire meg fogsz könnyebbülni, ha megtanulod magad mögött hagyni a múltat és elengedni a sérelmeket. Dönts úgy, hogy nem cipeled tovább ezeket a terheket, és nem engeded, hogy kihassanak ezek a negatív élmények a jelenlegi életedre.

Arany csillag meditáció Rafaellel

Mint minden meditációt, ezt is egy nyugodt helyen végezd, ahol zavartalanul elmélyülhetsz a gondolataidban. A meditációhoz gyújts meg egy mécsest.

1. Hunyd le a szemed és lélegezd be a színtiszta, hófehér energiát, kilégzéskor pedig szabadulj meg a negatív érzésektől. Lazíts.

2. Könyörögj Rafaelhez: „Rafael, Rafael, Rafael, engedd, hogy átjárjon a Nap sárga-arany ereje, gyógyítsa meg a lelkem, acélozza meg akaratomat és töltse meg elmémet fénnyel. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

3. Most képzeld el, hogy jó mélyre be tudod lélegezni ezt az energiát. Vidd le a tested mélyére, majd tartsd vissza a lélegzetedet, és képzeld, hogy a szíved megtelik a szeretet energiájával, és egy fényes arany csillag képződik a közepén.

4. Képzeld el, hogy a szívedben rejlő csillag arany energiát küld a tested alsó részébe, különösen azért, hogy megsokszorozza akaratod és elméd erejét (vidd a köldökcsakra mögé).

5. Kilégzéskor mondd: „Most megnövelem ezt az aranysárga csillagot, és kifújom magam köré.” A csillag láthatatlanul körülvesz, de előfordulhat, hogy ujjaiddal érzed is a meglétét (bizsergést).

6. Mondd a következőt: „Rafael, Rafael, Rafael segíts használnom ezt az arany energiát, hogy megszabaduljak lelki sebezhetőségemtől és megtegyek mindent a lelki üdvömért. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.”

7. A csillag mintegy 36-48 óráig tart, ezt követően újra elő kell hívnod, ha továbbra is szükséged van az erejére.

8. A gyakorlatot mindig végezd el, ha Rafael szerető segítségére van szükséged olyan döntésekkel kapcsolatban, amelyek meggyógyítsák az életedet. A meditáció végeztével soha ne feledd el megköszönni az angyal segítségét!

 


 

Kapcsolódó cikkeink
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Mindenkinek tanulnia kell a fejlődéshez és ehhez sokszor több életleckét is meg kell tanulnunk utunk során. Mindig azt, amire éppen szükségünk van, ami előmozdíthatja a fejlődésünket. A kérdés csupán az, hogy te vajon könnyedén tanulod meg ezeket a leckéket, vagy nagyon is nehezedre esnek és mindig küzdelmesek? Persze ez magától a leckétől is függ, de minden csillagjegy másképp áll hozzá! Tudd meg, hogy miként sajátítod el a személyes életleckéidet!

Tovább »
9 "rosszkislányos vonás", aminek a pasik képtelenek ellenállni - Ők vallották be!

9 "rosszkislányos vonás", aminek a pasik képtelenek ellenállni - Ők vallották be!

Sok esetben a nők rosszfiúkra vágynak, a férfiak pedig imádják a rosszkislányokat. És valljuk be, Drága Hölgyeim, mindkét részről van ebben valami! No de mit is jelent pontosan rosszkislánynak lenni? Az alábbiakban megmutatom, hogy szerintem melyek a rosszkislányokra jellemző tulajdonságok, amiknek egyszerűen nem tudunk ellenállni.

Tovább »
Milyen új ajtó nyílik meg előtted hamarosan? - Felfedi neked a Kapuk Jóskártya

Milyen új ajtó nyílik meg előtted hamarosan? - Felfedi neked a Kapuk Jóskártya

Hol ajtók nyílnak meg előttünk, hol pedig bezáródnak. Ez egy állandó folyamat, ami biztosítja a haladást, és azt, hogy mindig ott legyünk, ahol éppen lennünk kell. Az égiek pedig mindig terelnek bennünket, csak sokszor nem látjuk és nem halljuk meg őket. A Kapuk Jóskártya azonban a segítségedre lehet ebben, és megmutathatja, milyen új ajtó nyílik meg előtted az elkövetkezendő időszakban.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyítsd meg a csakráidat!

Megesik, hogy látszólagos ok nélkül vagyunk letörtek, és rossz a közérzetünk. Ilyenkor lehet, hogy csak valamelyik csakránk működésével van gond. A problémán viszont segíthetünk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép