DIVAT

Piknik dressing

Szerző:
Szabó Anna
Használd ki a jó időt, és legyél minél többet a szabadban! Piknikezz a parkban, kirándulj az erdőben, hajókázz a Balatonon, utazz el a tengerhez, és mind ezt természetesen laza és stílusos öltözetben tedd.

 

Ki a szabadba!

Fogj egy kosarat és menj ki egy parkba piknikezni! Nincs is annál hangulatosabb dolog. Ehhez a programhoz egy laza oldalt zsebes nadrág és egy póló tökéletesen megfelel.

Variációk atlétára

Egy egyszerű atléta is lehet szexi, ha hímzések, kövekkel kirakott minták díszítik. A hosszú rojtok is megbolondítják ezt a fazont.

Vedd lazán!

Egy hajókázás, vagy egy tengerparti séta is kényelmes öltözetet kíván. Lehetőleg válassz minél több fehér ruhadarabot, mert a fehér szín veri vissza a legtöbb fényt, így egy fokkal kellemesebb bármilyen szabadtéri program a nyári kánikulában.

De vagány!

A lezser öltözetet is lehet stílusosan hordani. Figyelj a kiegészítőkre. Egy szalmakalap, egy kendő, és sok-sok karkötő nőiesebbé és vagányabbá teheti a megjelenésedet.

Sportosan szexi

Ugye te is szoktál sportolni, igaz? Egy tenisz partin, vagy futás közben is lehetsz csinos. A fekete-fehér összeállítások mindenképp egy kicsit elegánsabbak a színes ruháknál, de természetesen egy színes sort és top is lehet látványos.


Foto: www.bonpix.hu

 

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL