GASZTRO

Feketeáfonyás joghurtos fagylalt

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

500g fagyasztott fekete áfonya
200g sovány natúr joghurt
1ek méz
Fél citrom leve

 

Elkészítése:

1. Beteszünk 4 kelyhet a fagyasztóba, hogy jól lehűljenek.

2. A joghurtot a felhasználásig a hűtőszekrény leghidegebb részébe rakjuk.

3. A fekete áfonyát még fagyottan durvára törjük robotgéppel.

4. Hozzáadunk két evőkanál joghurtot és mézet, majd tovább mixeljük. Amikor a keverék homogén kezd lenni, beleöntjük a citromlevet, a maradék joghurtot, és tovább mixeljük.

5. Addig kell keverni, amíg a krém tökéletesen habos nem lesz, és a jégkristályok fel nem olvadnak.

6. Kivesszük a kelyheket a fagyasztóból, elosztjuk bennük a krémet, és azonnal tálalljuk.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL