Föld

 

Föld

A föld-jegyűek erőteljesen a fizikai érzékekkel és az anyagi világ valóságával álnak kapcsolatban. Hajlamosak jobban hinni a saját érzékeiknek és a gyakorlatias logikának, mint a más jegyekre jellemző inspirációknak, elméleti megfontolásoknak vagy intuícióknak. A materiális világ működésének mikéntjére vonatkozó veleszületett tudásuk a föld-jegyűeknek a többiekhez képest több türelmet és önfegyelmet adományoz. Nekik nemien van szükségük oktatásra arról, hogyan kell beilleszkedni a világba, hogyan kell megélni, hogyan kell kielégíteni az alapvető szükségleteket és hogyan kell kitartani egészen a cél elérésének a pillanatáig. Mindezek nyilvánvalóak egy föld-jegyű számára.

A föld-elem hajlamos az óvatosságra, a megfontoltságra, inkább hajlik az alkalmazkodásra a dolgok kialakult rendjéhez, és rendkívül megbízható. A föld-jegyűek úgy érzik, hogy a tűz jegyűek elfonnyasztják őket, és túl harsány, túlerőszakos viselkedésmódjuk ahhoz, hogy meg lehessen bízni bennük. A víz-jegyűekben azonban rokonlelket fedeznek fel, úgy érzi, a víztől felfrissül, ami még nagyobb teljesítményre serkenti.

Feltöltődés a föld-elemmel

Néha kicsit érintsd bele a sárba a lábadat, tartsd magad közel a természethez, és hangolódj rá a fákat és növényeket éltető erőkre.

A föld-jegyűek materiális jellegű, tárgyakkal kapcsolatos feladatokat igényelnek, mert az élet kihívásai nagy energiákat szabadítanak fel bennük, és ennek levezetéséhez gyakorlatias tevékenység kell nekik. De a más föld jegyű emberekkel fenntartott szoros kapcsolat is feltöltő hatással van rájuk.

Vissza a táblázathoz>>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL