MÁGIA

Szerelmi bűbáj

Szerző:
Szabó Anna
A szerelmi varázslatok és bűbájok már évezredek óta hatásosan működnek. Ezekből gyűjtöttünk össze most Nektek egy csokorra valót. Próbáljátok ki és élvezzétek áldásos hatásait. Ha pedig nekik köszönhetően találjátok meg a párotokat, akkor jelezzétek mindenféleképpen!

 

Sokan már feladták a harcot a boldogságért, és macskájukkal élik életüket évek óta. De mi van olyankor, ha Te ettől többet szeretnél? Ha úgy gondolod, hogy igenis megérdemled a boldog párkapcsolatot? Szóval. Varázslatra fel!


A legfontosabb szerelmi varázslat


Ha nem vagy nyitott a szerelemre, egyetlen szerelmi varázslat sem fog működni! Lehet, hogy ezt a varázslatot csak előkészítésként szeretnéd használni, a továbbiakhoz. Ebben az esetben megnyithatja a lelkedet a szerelem előtt, és valószínűleg ez lesz az első és utolsó szerelmi bűbáj, amire szükséged van.


Nézz magadba!

Van valami, ami blokkolja a szerelmet benned? Valami, ami nem hagyja, hogy szerelmes legyél? Azt érzed, hogy nem érdemled meg a szerelmet? Vagy talán azt érzed, hogy senki sem tudna szeretni? Túl kövérnek vagy túl soványnak gondolod magad? Talán félsz randizni? Bármi is legyen a negatív blokk, lépj kapcsolatba vele, és használj szappant és vizet, hogy lemosd magadról. Tedd a kezeidet a vízbe, és mosd addig őket, amíg el nem távolítja rólad a víz a szerelem útjában álló blokkokat!


A szerelem ösvénye

Ha úgy érzed, hogy a fenti varázslattól többre van szükséged, szerezz 5 szál vörös rózsát. Sétálj egy sarokkal arrébb a házadtól, és hagyj el egy szálat. Dobj el hármat a hazafelé vezető úton. Az ötödiket az ajtód előtt ejtsd le. Addig, amíg ezt csinálod, kántáld magadban halkan a következőt:


„Ez a szerelem ösvénye. Az igaz szerelmem megtalál.”

Innentől kezdve van egy saját szerelem ösvényed, így már egyszerűbben rád találhat a leendő párod!


Büszke, mint a páva


Talán ez egy picit sok lesz neked, de hidd el, nagyon hatásos. Viselj egy pávatollat, vagy bármilyen jelképet, ami erre az állatra emlékeztet. Például szerezd meg egy páva farktollának jól ismert dekoratívabb végét, tűzd a fülbevalódba, vagy készíts belőle kitűzőt. Nézz a tükörbe és ismételd el több alkalommal a következőt:

„Kiterjesztem a farok tollaimat, akár a büszke páva. Erőteljes vagyok, és bátor.”


Hagyd el a lakásodat, és nézd meg, mi fog történni. Ez NEM varázslat, ami által mások úgy fognak látni, amilyennek szeretnéd, hogy lássanak. Ez egyszerűen csak helyre tesz fizikai szinten, és erőteljesebbnek érezheted magad. Bármikor, amikor a tollra nézel, járjon át az érzés, ami a tükör előtt kerített hatalmába.


Az igaz szerelmed?


Számtalan ember szeretne kapcsolatot létesíteni azzal a személlyel, aki a legjobb számára. Egyszer megkérdezték tőlem: „Honnan tudhatom, hogy a partnerem az ideális partner számomra?”Az emberek ritkán biztosak abban, hogy ugyanannyit jelentenek a másiknak. Akárhogy is legyen, próbáld ki ezt a varázsigét. Vegyél két db 50 Ft-os érmét, dobd fel őket a levegőbe, és mondogasd:


„Mind a ketten az igaz szerelmünk mellett vagyunk? ”


Ismételgesd, ahányszor csak jól esik. Ha tudod, hogy a jelenlegi kapcsolatod nem az igazi, akkor ne tedd. Hiszen mint tudjuk, gyakran egy kapcsolat nem az egyetlen. Ha az érmék távol érnek földet egymástól, akkor valószínűleg nem a megfelelő pár mellett élsz.


Érd el, hogy beléd szeressen!


Kellékek

- papír
- boríték
- toll
- gyertya (bármilyen).


Mit kell tenned?


1. Írd le a papírra a szerelmed nevét, és rajzolj a név alá egy szívecskét. Jegyezd le a következő is: „Kérlek, biztosíts affelől, hogy ez egy JÓ választás.
2. Hajtsd félbe a papírlapot, és helyezd a borítékba.
3. A borítékra nagybetűvel írd rá: TITOK.
4. Helyezd biztonságba.
5. Azon az éjszakán, amikor beszéltél a szerelmeddel, vedd elő a borítékot, és nyisd ki egy gyertya fényénél.
6. Tartsd a borítékot a kezedben, és gondolj a szerelmedre, ahogy hozzád beszél. Amint ez megtörténik, helyezd a boríték szegélyét a gyertya lángjához, és hagyd egy picit égni.
7. Csináld ezt végig minden alkalommal, amikor beszéltek.
8. Amikor nagyjából az egész boríték elégett, hagyd, hogy semmi ne maradjon már belőle.
9. A következő napon jelentkezni fog, és elmondja, hogy igazából szerelmes beléd. Működnie kell.
10. Köszönd meg az égieknek a történteket!


Mi kipróbáltuk őket, és működtek! Most pedig jöhet a boríték, a pávatoll, és persze a varázslat! Szerelmi bűbájra fel! Ha sikert értél el bármelyikkel is, kérünk, értesítsd a szerkesztőséget, hogy még több érdekes bűbájjal szolgálhassunk Nektek!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL