GASZTRO

Tonhalas csemegekukoricás hamburger

Szerző:
Szabó Anna


Hozzávalók:

450 g burgonya
2 evőkanál csökkentett zsírtartalmú majonéz
2x160 g üveges vagy konzerv tonhal, lecsöpögtetve
198 g csemegekukorica, lecsöpögtetve
3 evőkanál aprított petrezselyem
50 g korpás zsemlemorzsa
Olaj
2 nagy fej paradicsom, szeletelve vagy cikkelyezve

 

Elkészítése:

1. Vágd fel a burgonyát nagy darabokra, azután enyhén sózott vízben főzd meg. Csöpögtesd le, és hagyd langyosra hűlni, majd a majonézzel dolgozd jól össze.

2. Add hozzá a tonhalat, a csemegekukoricát és a petrezselymet, a fekete borsot és mixerrel dolgozd össze. Oszd a keveréket 8 egyenlő részre és készíts belőle húspogácsákat.

3. Mindegyik pogácsát forgasd meg a zsemlemorzsában, majd szórd meg egy kis olajjal és süsd aranyszínűre egy serpenyőben.

4. A pogácsákat tálald fél hamburgerzsemlében, mellé helyezve a paradicsomot.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL