2 fej vöröshagyma
1ek olaj
300g darált hús
2ek paradicsompüré
250ml zöldségalaplé
150g sárgarépa
350g spagetti tészta
100g zöldborsó
100g kukorica
20g parmezán
Só, bors
1. Pucold meg, majd kockázd fel a vöröshagymát. Egy serpenyőben forrósíts fel olajat, majd dobd rá a hagymát és fonnyaszd meg.
2. Add a hagymához a darált húst, majd ha üvegesedni kezd, keverd hozzá a paradicsompürét is.
3. Közben pucold meg a sárgarépát és kockázd fel. Add a husihoz és kezdd el őket együtt főzni, amikor már legalább félig megpuhult, keverd a masszához a zöldborsót és végül a kukoricát.
4. A tésztát a csomagoláson feltüntetett leírás szerint főzd fogkeményre.
5. A szószt sósd, borsozd.
6. Tálaláskor a frissen kifőtt tésztára tegyél a szószból ízlés szerint, és hintsd meg parmezánnal.
OLVASS TOVÁBB!
A rebarbara reneszánsza: egy ősi ínyencség a modern gasztróban
A rebarbara két rendhez tartozik: a felhasználása miatt gyümölcsnek tekintik, bár valójában zöldség. Nem a zöld levelei, hanem a piro...
GASZTRODepressziót okozhat a mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROMiért szeretjük annyira az uborkát?
Szilárd, ropogós, tömör - egy zöldség csúcsformában! Az uborka 95 százalékban vízből áll, frissítő hatású és alacsony kalória...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK