GASZTRO

Zöldséges-húsos tészta

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

2 fej vöröshagyma
1ek olaj
300g darált hús
2ek paradicsompüré
250ml zöldségalaplé
150g sárgarépa
350g spagetti tészta
100g zöldborsó
100g kukorica
20g parmezán
Só, bors

 

Elkészítése:

1. Pucold meg, majd kockázd fel a vöröshagymát. Egy serpenyőben forrósíts fel olajat, majd dobd rá a hagymát és fonnyaszd meg.

2. Add a hagymához a darált húst, majd ha üvegesedni kezd, keverd hozzá a paradicsompürét is.

3. Közben pucold meg a sárgarépát és kockázd fel. Add a husihoz és kezdd el őket együtt főzni, amikor már legalább félig megpuhult, keverd a masszához a zöldborsót és végül a kukoricát.

4. A tésztát a csomagoláson feltüntetett leírás szerint főzd fogkeményre.

5. A szószt sósd, borsozd.

6. Tálaláskor a frissen kifőtt tésztára tegyél a szószból ízlés szerint, és hintsd meg parmezánnal.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL