ANGYALISKOLA

Energiaközpont erősítés Uriellel

Szerző:
Szabó Anna
A csakrák tisztítása és feltöltése testi-lelki egészségünk szempontjából alapvetően fontos. Uriel segítségével és a tűz mágiával pár perc alatt feltöltheted a teljes energiarendszeredet.

 

A csakratisztító tűzenergia gyakorlat egy erőt adó meditáció a narancs tűz mágiájával és Uriellel, a tűz uralkodó angyalával energiaközpontjaid tisztításáért és feltöltéséért. A csakrák tisztítására és energetizálására azért van szükség, hogy az energia szabadon áramolhasson a testedben, és elegendő energiát szolgáltasson az életben való boldoguláshoz. Ha valakinek például a szívcsakrája van lemerülve, az nehezebben mutatja ki az érzelmeit, kevésbé képes a szeretet megélésére, bevonzására, kimutatására. És ettől szenvedni fog. Ha megnyílik a szívcsakra, és sikerül megtisztítani és feltölteni, akkor az érzelmek sokkal szabadabban áramolhatnak a lelkedben, és az életed szeretet telibb lesz. A csakratisztító gyakorlatot érdemes hetente egyszer elvégezni.

A csakratisztító meditáció

A meditációhoz használj nyugodtan növényeket és egyéb segédeszközöket. A babér és olajfa, valamint a citrom- és narancssárga virágok (különösen a körömvirág és a százszorszép) jók ehhez a meditációhoz. Ezek mellett még jó a rozmaring, mely lelki oltalmat nyújt, és a borsmenta, mely segít legyőzni a sérülékenységet. Használhatsz valódi virágokat, vagy illóolajokat, bármelyik jótékonyan segíti a tűzenergia gyakorlat hatékonyságát. Természetesen gyertyát is gyújthatsz, hogy a tűz elem is megjelenjen a meditáció során. Válassz narancsszínű, vagy fehér gyertyát.

1. Gyújts meg egy narancssárga gyertyát.

2. Lélegezz mélyeket a színtiszta, hófehér angyali fényből, olyan mélyeket, emilyeneket csak tudsz, míg nyugodtnak és békésnek nem érzed magad.

3. Tudd, hogy van egy csatornád, egy meridiánod, melynek átmérője kb. 5 cm, és a fejtetődtől áthalad a testeden, egészen le a gerinced végéig.

4. Ekkor könyörögj Urielhez:” Uriel, Uriel, Uriel, hozd el nekem a tűz varázslatát a meridiánomon keresztül, tisztítsd meg az energiaközpontjaimat és töltsd fel őket új energiával. Elmémben megszabadulok az összes akadálytól. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

5. Harminc másodpercig koncentrálj csak a gyertya lángjára.

6. Hunyd le a szemed, most lelki szemeid előtt látod a láng táncát. Kérd Urielt, hogy a láng velejét küldje rád a koronacsakrádon, a meridiánod tetején keresztül. Képzeld, hogy a tiszta láng megtisztítja a fejed belsejét.

7. A lángot fokozatosan vidd le a testedben, és tisztítsd meg a csakrákat.

8. Képzeld, hogy ez a tiszta láng elégeti maga előtt az akadályokat, míg leérsz a gerinced aljára. Ekkor a tisztítás befejeződött.

9. Kérd Urielt, hogy adjon szárnyakat ragyogó narancssárga lángból, hogy fel tudd dolgozni az átalakulásodat.

10. Kérd Urielt, hogy zárja le az energiát, és köszönd meg a segítséget.

 



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL