DIVAT

Csík parádé

Szerző:
Szabó Anna
Csíkok futnak keresztbe, kasul, vízszintesen, és függőlegesen is a nyári ruhákon. A tengerész, a zebra, a batikolt, az elmosódott mind-mind divatosak. Ezek a vidám, csíkos ruhák már javában a nyaralás hangulatát árasztják.

 

Elmosódott vonalak

A csíkok, bár határozott vonalak összessége, mégis ölthetnek elmosódottabb formát is. Néhány ruhán, bizonytalanul és szabálytalanul bukkannak fel, olykor pedig csak végiggördülnek a ruhán, mint egy vízcsepp.



Foto: www.bonprix.hu

Tengerész

A tengerész csíkok és minták örök visszatérő motívumai a nyárnak. Vidám és jópofa ruhákkal találkozhatsz az idei szezonban is. A három alapszín a kék, fehér és piros. Na, és persze az elmaradhatatlan tengerész zsinór is szinte mindenhol megjelenik.

Zebracsíkok

A fekete-fehér csíkok sem hiányozhatnak a kollekciónkból. A szabálytalan csíkok látványosak, akár a ruhádon, akár a bikiniden futnak körbe.

Széles csíkok

A vastag csíkok némiképp egyszerűbb hatást keltenek, de a színek összhatása látványos lehet. A széles és vastag csíkokkal azonban csínján kell bánni, mert optikailag szélesítik az alakot.

Bele a sűrűjébe

Lehet, hogy jojózni fog a szemed a sok csíktól, de ez ne rettentsen vissza a sűrűn csíkozott ruhadaraboktól. Remekül lehet kombinálni őket egyszínű ruhákkal.


Foto: www.bonprix.hu

 

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL