Átváltoztatunk Andival

 

Születésnapi ajándékként kapta főnökasszonyától és munkatársaitól az Átváltoztatás lehetőségét. Nagyon örült az ajándéknak, de hogy miért is:

Andi: „Kíváncsi voltam arra, hogy mi van bennem, és mit tud kihozni belőlem egy igazán profi csapat. Tudni szerettem volna, milyen az, amikor kihozzák belőlem a „dögös” nőt.”

A dögös nő rövid időn belül megszületett, a csapatnak könnyű dolga volt. Persze, gondolhatjátok: „de hát neki miért volt szükség erre, hiszen jól néz ki!” – ezt a kijelentést azonban megcáfolnám. Rengeteg lány él a világon, aki bár külsőleg teljesen rendben van, valami mégis hiányzik. Talán a saját, individuális stílusuk. Az, hogy ki tudják fejezni magukat az öltözködésük által és jól érezzék magukat a bőrükben. Persze ez nem egyszerű, hiszen a kapitalista világ következményeképp bevásárló központok tömkelege kínálja szebbnél szebb ruháit, nehezítve a választást. Gyakran pedig feldühödött állapotban 3 óra vásárlás után feladjuk a harcot, és inkább hazaviszünk valamit, ami nem is tetszik. Majd aztán azt vesszük észre, hogy ezekből a darabokból áll a ruhatárunk. Akkor miért is éreznénk jól magunkat?
Ezt a fajta döntésképtelenséget missziónként szeretnénk a földbe döngölni.

Először Szávics Timi, a Gyémánt Hajklinika fodrásza látott hozzá a munkához. A tökéletes haj elkészítéséhez ismét a Lush termékeit használta. Sylvia Stout-al (sampon) és Veganese-vel (hajkondícionáló) varázsolta ragyogóvá Andi haját.

Lush, Sylvia Stout sampon – 1 690 Ft
Lush, Veganese hajkondícionáló - 1 590 Ft

 

Bemutatjuk: Bartók Krisztiánt
A Megasztárból jól ismert énekes-fodrász mind a mai napig vallja: „suszter maradj a kaptafánál!”! Elméletének megerősítéseként jelenleg már a médiában, és a divatbemutatók világában is ismert hajszobrász, és persze a Női Portál Átváltoztatunk csapatának oszlopos tagja.

Andi: Krisztián egy igazi, kifutós, vad hajat csinált. – vallja a lány a nap végén.

Krisztián: Andinak ritka vékony szálú a haja, és natúr hajszínnel rendelkezik. Mindenképp jobb elkerülni a túlságosan egyenes hatást, mert így előtérbe kerülhet a kevesebb haj, tehát szerencsésebb a lágyan hullámos, esetleg göndörebb hatású frizura viselete, ami vizuálisan tömegnövelő hatású. A fotózásra is egy ilyen jellegű frizurát készítettem neki, ez esetben sütővassal. Ha van rá idő otthon hajcsavarokkal (bármilyen kivitel) könnyebben és kíméletesebben megoldható, és elkészíthető a frizura. 

 

Bemutatjuk: Gáspár Vikit
Gáspár Viki a TIGI hivatalos sminkese, aki évek óta sminkel divatbemutatókon, fotózásokon, haj show-kon, mindezen felül pedig saját iskolájában magas színvonalon oktatja nem mindennapi tudását. Rendszeresen dolgozik szakmai lapokkal, női magazinokkal.

Viki: „Andinak nagyon szép, jól sminkelhető, karakteres arca van. Alapozónak a Lush színezett krémárnyalóját használtam, amit ecsettel vittem fel az arcára. Korrektorral próbáltam eltüntetni a karikáit. A szemhéján egy füstösebb megoldást alkalmaztam, hiszen erőteljesen kiemeli a szemét. A pirosítót esetünkben sem hagyhattuk el, hiszen ez és persze a halványrózsaszín szájfény tette fel az i-re azt a bizonyos pontot.

Andi: „Viki jó tanácsokkal látott el a sminkelés során. Pontosan úgy "rajzolt
meg" ahogy én mindig is szeretném magamnak megcsinálni, de soha nem
sikerül tökéletesen.
A mindennapi bőrápolással, és bőrproblémákkal kapcsolatban is kiváló tanácsokat adott, melyeket meg is fogadok a továbbiakban.” 

Lush, Colour Supplement krémárnyaló – 2690 Ft
Lush, Charlotte Island színezett testápoló - 1690 Ft

 

Bemutatjuk: Már Robit
Playboy, Esti Frizbi, Névshowr, Tóth Bori bemutatók. A teljesség igénye nélkül egy kis ízelítő Már Robi munkái közül. Bátran kijelenthetem, a mai Magyarországon szakmájában ő a legelismertebb, legismertebb és legprofibb stylist.

A haj és a smink elkészült, most már jöhet a ruha, és a várva várt pillanat, a fotózás. A ruhatárunkat felfrissítettük, a Sugarbird és az Anula legújabb darabjai sorakoztak benne, csak arra várva, hogy a lányokon lehessenek.

Andi: Robi gyönyörű, dögös ruhákat és kiegészítőket választott nekem (Anula), ami igazán kiemelte a nőiességemet, és a fotózás során egyszerűen csak élveztem, hogy ott lehetek, nő lehetek.

A Sugarbird ruháit munkámból adódóan már ismertem, nagyon közel állnak a szívemhez. Két Sugarbird kreációt viseltem, az egyik egy fehér a másik egy virágos kisruha.

Hétköznapokon általában nem hordok magas sarkút, amit kicsit bánok is, mert szép nőies modellek vannak a Borgo kínálatában. Nagyon tetszett az a cipő, amit a fehér ruhához felvettem, bár ez nekem túl magas volt.

A Sugarbird folyton megújuló kollekciói utcai és alkalmi kreációkat, luxus és mindennapi viseleteket is egyaránt tartalmaznak az igényes nők minden korosztálya számára, melyeket az évente több alkalommal, nagy sikerrel mutat be exkluzív divatbemutatóin.

Az idei tavasz-nyári kollekció részét képezik a közkedvelt Sugarbird márka és az Ambergray vadonatúj limitált szériás cipői, melyek kizárólag a Borgo üzleteiben, és a Sugarbird egyes üzleteiben találhatók meg.

Bemutatjuk: Marek Zoltánt
Marek Zoltán, a B photographed tehetséges fotósa, fiatal kora ellenére rengeteg precíz és különleges munkát tudhat maga mögött. Számos online magazin jelenteti meg fotóit heti rendszerességgel. A közismert Oleg Boris UK hivatalos fotóasszisztense, és a Női Portál fotósa.

 

De hogy miként nyilatkozik Andi a Velünk töltött nap után?
Andi: Élveztem, hogy velem foglakozik a "csapat", mint egy igazi bemutatón vagy fotózáson. Zoli olyan hosszú lábakat fotózott, hogy alig ismertem magamra. Időnként fájt is egy picit:) Köszönöm a csapatnak a profi munkát! Élmény volt.


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL