ANGYALISKOLA

Rafael szerint keresd a szivárványt

Szerző:
Szabó Anna
A szivárványok csodálatos energetizáló jelenségek, melyek az összes szín erejét magukban hordozzák. Rafael arra bíztat, hogy mindig keresd a szivárványokat!

 

A színes kaleidoszkóp

Hahlii angyalhoz tartoznak a szivárvány színei és a teremtés árnyalatai, melyeket a mennyei palettán kever nap mint nap. A Napban a csodálatos tűz színeket láthatod, a mély topázt, a narancsot és az aranyat, melyek erőt adnak ahhoz, hogy a lelki üdvöd szerint cselekedj. A Nap felett Rafael uralkodik, és ezzel a Nap különleges tüzét kapod, amely a szivárvány minden színére bomlik szét, a színes kaleidoszkópra, amely meggyógyít téged, vagy a problémáidat. Minden színnek meg van a saját szerepe, de Rafael segítségével létrehozhatod magadban a tiszta, hófehér fény egységét is.

Szivárvány meditáció

Ha szeretnéd a lelkedbe elhozni a szivárvány erejét, akkor mondd el az alábbi könyörgést Hahlii angyalhoz: „Hahlii, Hahlii, Hahlii, hozd el nekem a szivárványt, hogy meggyógyítsa és szebbé tegye az életemet, és mutasd meg, mit kell tennem, hogy elérjem a test és lélek egységét. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Először dolgozz a vörös árnyalataival, majd térj át a többi színre.

1. Hahlii először a vörösbarna és homokszín árnyalatokat javasolja
A Nap színe a mély topáz, a borostyán, a narancs, a citromsárga és az arany. Ezek mindegyike bátorságot és erőt ad a testnek és a szellemnek egyaránt. Viseld magadon, vagy nézd több percen keresztül az általad kiválasztott színt. A rezgését így is átveheted.

2. Az arany az akaraterőt növeli
A Nap energiájáért aranyat is viselhetsz, vagy legyen rajtad valami aranysárga ruhadarab. Lehet ez egy sál, öv, vagy akár a fehérneműd is. Minden alkalommal, amikor ránézel, vagy rá gondolsz, magadhoz hívod a színt, hogy több akaraterőd legyen. Az arany segítségével erősíteni tudod a lehetőségeidet és kiváló döntéseket hozhatsz.

3. A topáz és borostyán átalakító színei
A topáz, a borostyán és a narancs a tűz átalakító színei, a változás erejét és újításokat hoznak az életedbe. Mindhárom a szenvedélyt is jelképezi, szexuális értelemben is.

Átalakulás a Nappal és a szivárványokkal

Rafael a Nap energiáját hozza el életünkbe. Rafael a Nap, amely megvilágítja arcodat és elűzi az árnyékodat. Koncentrálj rá, amikor azt kéred, hogy a Nap sugarai áramoljanak a köldökcsakrádba. Ez elűzi a belső sérülékenységedet és a bizonytalanságot, minden szinten meggyógyít, energetizálja az akaratodat és önbizalmat ad a problémák megoldásához, a célok eléréséhez. Ereje a szivárványt hozhatja életedbe. Ha nincs napfény, egyszerűen a nap erejét kérd Rafaeltől. Ha Rafaelt hívod segítségül, keresd a szivárványokat, az égen, otthon az üvegen vagy kristályokon tükröződő szivárványokat, vagy olvass olyan műveket, amelyek címében szerepel maga a szivárvány szó.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL