DIVAT

Beach style a vízparton

Szerző:
Szabó Anna
A tengerparton, vagy a strandon is lehetsz stílusos. Bátran viselj ékszereket, szalmakalapot, díszes papucsot, kendőket. Légy a vízparton is igazi nő!

 

Változatos fejfedők

A nyaralás egyik legfontosabb kelléke a kalap, ami megvéd a tűző naptól, akár a strandon heverészel, egy hajó fedélzetén sütkérezel, vagy a városban lófrálsz. A nagyobb karimájú kalapok az arcodra is árnyékot vetnek, így nem csak a napszúrástól védenek, hanem az arcbőrödet is óvják a leégéstől.

Bikini felső helyett

Ha bikini felső helyett valami extrára vágysz, szerezz be egy szexi tankinit, mely tökéletes összhangban van a bikiniddel. Nagyon szexi, mivel kiemeli a dekoltázs részt.

Kendő vagy szoknya

Bármelyik tökéletes választás. A miniszoknya vékonyabb lányoknak javasolt, a kendő a teltebb alakú lányokon is nagyon jól mutat. Ez a sejtelmesen átlátszó öltözet egyszerre takarja el a kisebb alaki hibákat, egyúttal nagyon feldobja a megjelenésedet.

Naplemente után

Strandolás után válts mini ruhára! A kényelmes és lenge ruhácskát akár a bikinidre is ráveheted, és nyugodtan flangálhatsz benne a városban is.

Strand ékszerek

Az egész dekoltázs szabadon feldíszíthető, akár sok láncból álló nyaklánccal, vagy színes gyöngysorral, hiszen teljesen szabadon van. Arra is figyelj, hogy a karkötők mindig harmonizáljanak a többi ékszerrel.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL