Átváltoztatunk - Évivel

Jelenleg Gyeden van 13 hónapos kislányával, ám egyébként kontroller munkakörben dolgozik Budapesten. Imádja a sportot, a 13 mozgással töltött évből közel 11 évet válogatott szinten űzött. 58-szoros magyar válogatott. Szeret szép ruhákba járni, ám még mindig nem érzi úgy, hogy megtalálta volna saját magát. Ezért kérte a segítségünket.

 

Évi mivel jelenleg GYED-en van kislányával a sportosabb, kényelmesebb összeállításokat helyezi előtérbe. Ezen szeretett volna változtatni, és hogy még min? Erre had válaszoljon ő:
Évi: Azért jelentkeztem, mert nagyon kíváncsi voltam a sminktanácsokra, illetve a nekem való frizurára. A munkaköröm miatt inkább elegánsabb ruhákban jártam dolgozni (kosztüm, blúz). A hétköznapokban azonban a sportosabb vonalat képviselem.

A hétköznapokban még minimális sminket sem használ, ugyanis vallja, a baba úgyis leszedné róla. Ebben persze mindannyian egyetértünk Évivel, viszont ez az időszak is elmúlik egyszer, hiszen a kislány felnő, akkor pedig ismét sminkelheti magát.

 

Évi számára sarkalatos pontnak számított a haj-kérdés is. Mi áll jól neki? Miben kellene változtatnia? Ezek a kérdések foglalkoztatták őt a legjobban. Évi: A hajam az átváltoztatás előtt kb. a vállamig ért, copfban hordtam leginkább. A Gyémánt Hajklinika fodrásza, Szávics Timi viszont levágta kleopátra stílusúra. Mások szerint nagyon jó lett a hajam is. Miután megmosták, levágták, többször is mostam hajat, és mégis könnyedén kezelhető, megmaradt a tartása és a formája is.

Lush, Sylvia Stout sampon – 1 690 Ft
Lush, Veganese hajkondícionáló - 1 590 Ft


Bemutatjuk: Bartók Krisztiánt
A Megasztárból jól ismert énekes-fodrász mind a mai napig vallja: „suszter maradj a kaptafánál!”! Elméletének megerősítéseként jelenleg már a médiában, és a divatbemutatók világában is ismert hajszobrász, és persze a Női Portál Átváltoztatunk csapatának oszlopos tagja.

 

Bartók Krisztián a fotózáson már az új frizurával találkozott. A hossza adott volt, így nem volt túl sok lehetősége, ám úgy gondolom mégis ismét kreatívat alkotott. A következő tanácsokkal látta el Évit:
Krisztián: A rövid haj fiatalít, de estünkben erre még nincs szükség. Persze minden hölgy egyetért abban, hogy nem lehet elég korán kezdeni!
Az arcához illik az aszimetria, erre ügyelnék is a jövőben, tehát bevállalhat merészebb frizurákat is, és ez a színre is vonatkozik. Ami a lényeg puhítás és puhítás, mert sűrű és vastag szálú a haja, ez igencsak szükséges ahhoz, hogy könnyebben tudja kezelni.

Bemutatjuk: Gáspár Vikit
Gáspár Viki a TIGI hivatalos sminkese, aki évek óta sminkel divatbemutatókon, fotózásokon, haj show-kon, mindezen felül pedig saját iskolájában magas színvonalon oktatja nem mindennapi tudását. Rendszeresen dolgozik szakmai lapokkal, női magazinokkal.

 

Gáspár Viki: Évi arcát a sminkelés előtt leradíroztam, ehhez pedig a Lush levendula illatú bőrradírját használtam, amitől nagyon puhává válik az arcbőr.

A tiszta, és szép arcbőrre ezek után vittem fel a Lush színezett krémárnyalóját, amit alapozóként használtam. Mint már tudhatjátok rendkívül tömény, így ecsettel vittem fel az arcára.

A szemhéjára egy füstösebb sminket vittem fel, ami nagyon drámai hatást kelt, és határozottabb fellépést varázsol neki. Végül egy szájfényt tettem rá, és persze a pirosító ebben az esetben is elmaradhatatlan, ebben a Lush színezett, barnító testápolója volt a társam.

Évi: A sminkem is nagyon tetszett, egy szolid, akár hétköznapi sminket „kaptam”.
Sminkelni nagyon ritkán sminkelem magam. Amikor munkába jártam, akkor néha használtam egy kis alapozót, púdert, amit egyébként nem szoktam. Jelenleg nincs is rá időm, hiszen leköt a baba.

 

Lush, Ultra Light arckrém – 2990 Ft
Lush, Colour Supplement krémárnyaló – 2690 Ft
Lush, Charlotte Island színezett testápoló 1690 Ft
Lush, Angels on Bare Skin bőrradír 2290Ft

A smink és a haj elkészült, most már a ruhákon és a fotózáson volt a hangsúly.

Bemutatjuk: Már Robit
Playboy, Esti Frizbi, Névshowr, Tóth Bori bemutatók. A teljesség igénye nélkül egy kis ízelítő Már Robi munkái közül. Bátran kijelenthetem, a mai Magyarországon szakmájában ő a legelismertebb, legismertebb és legprofibb stylist.

 

Évi: A ruha kiválasztására nagyon kíváncsi voltam, kiváltképp a fotózásra, mivel még sohasem jártam ehhez hasonlón.
A fülbevaló, amit a ruhához viseltem (Anula), nagyon tetszett, korábban nem hordtam ilyen típusú fülbevalót. Ez hosszú, lógós típusú volt, úgyhogy most már úgy döntöttem, ki fogom próbálni a különböző méretű, hosszúságú és színű fülbevalókat is. Korábban mindig csak 1 fajta fülbevalóm volt, nem cserélgettem őket.
A stylist, Már Róbert is megtalálta a hozzám illő ruhákat nagyon hamar: egy sportosabb verziót az Anula ruhái közül, valamint egy elegánsabb ruhát a Sugarbirdtől. Mindkettőben nagyon jól éreztem magam.

 

A Borgo cipői rendkívül szexik, nőcisek, és persze magas minőséget képviselnek. Mit gondolsz róluk?
Évi: A ruhákhoz viselt Borgo cipők is nagyon tetszettek, mindkettő magas sarkú volt, az egyik nyitott "szandál", magas sarkú, a másik zártabb, de az orránál nyitott volt.
Úgy érzem, mindkettő jól állt. Korábban is hordtam magas sarkút, de nem ilyen típusú cipőket. Ezek után már én is "merek" ilyet venni magamnak, illetve hordani is.

 

A Sugarbird ruhái ismét a finom nőiességet voltak hivatottak kifejezni. Robi választása egy fekete koktélruhára esett. Ez a ruha megtestesíti a „kis feketét”, amiről Coco Chanel óta tudjuk, minden női ruhatár elengedhetetlen kelléke. Évi is mesésen festett benne.

Az idei tavasz-nyári kollekció részét képezik a közkedvelt Sugarbird márka és az Ambergray vadonatúj limitált szériás cipői, melyek kizárólag a Borgo üzleteiben, és a Sugarbird egyes üzleteiben találhatók meg.

A Sugarbird folyton megújuló kollekciói utcai és alkalmi kreációkat, luxus és mindennapi viseleteket is egyaránt tartalmaznak az igényes nők minden korosztálya számára, melyeket az évente több alkalommal, nagy sikerrel mutat be exkluzív divatbemutatóin.

Stylistunk, Már Róbert előszeretettel használta az Anula ruháit, hiszen rendkívül sokszínűek: mind a sportos, és nőies vonalat is képviselik az általuk forgalmazott divatáruk és kiegészítők.

 

Bemutatjuk: Marek Zoltánt
Marek Zoltán, a B photographed tehetséges fotósa, fiatal kora ellenére rengeteg precíz és különleges munkát tudhat maga mögött. Számos online magazin jelenteti meg fotóit heti rendszerességgel. A közismert Oleg Boris UK hivatalos fotóasszisztense, és a Női Portál fotósa.

Évi: A fotózásnál picit izgultam, de Zoli segítségével hamar feloldódtam. Nagyon kedves és tehetséges fotósnak tartom. Próbálta oldani a feszültséget, sokat segített, hogy pl. hogyan álljak, hiszen még nem volt ilyen fotózásban részem.

Hogyan összegeznéd a napot?
Évi: Összességében egy nagyon ügyes, a munkájukban profinak mondható stábbal dolgozhattam együtt, aminek nagyon örültem. Mindegyikük profin és gyorsan végezte a munkáját. Nagyon jól sikerült minden, szép sminkben, hajjal és gyönyörű ruhában sikerült átváltoztatnia a stábnak. Nagyon jól éreztem magam, egy gyors betekintést kaphattam az ilyen munkában is. Ezennel is nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy megadatott, hogy kipróbálhassam az átváltozást, és átélhessem ezt a csodálatos napot. Köszönöm szépen még egyszer mindent!

 

A nyári hőséget ismét képtelenség lett volna túlélni a Lush alkoholmentes arctonikja nélkül, amiről mint kiderült nagyszerű hűsítőként szolgál! Ha meleg van, vagy csak ha frissítőre van szükséged használd Te is! A buszon, a villamoson, a napon, a lényeg, hogy mindig legyen kéznél!

Lush, Breath of Fresh Air, alkoholmentes arctonik és frissítő permet 1290.-

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL