SZÓRAKOZÁS

Latin sztárok, forró napokra!

Szerző:
Szabó Anna
Azokról a férfiakról, akiknek latin vér csörgedezik az ereiben legendákat zengenek. Ki tudja, miért: vajon a sugárzó férfiasságuk vagy heves temperamentumuk tehet róla, de tény, hogy kevés nő képes nekik nemet mondani!


Következő összeállításunkban – a teljesség igénye nélkül és szigorúan szubjektíven – megismerheted a napjaink legvonzóbb latin színészeit. Igaz, köztük nem is egy ma már az USA-ban él. De mit tegyünk, ha csak így juthatnak el az áhított világhírnévig?

 

Adam Rodriguez

 

A tavaly megjelent hír, miszerint Eric Delko elhagyja a Miami helyszínelők csapatát, sok női szívet tört össze, annak ellenére, hogy ezzel egy időben hozták nyilvánosságra az Ugly Bettyben elvállalt szereplését. Ám a háromnegyed részben puerto ricói, egynegyedben kubai származású színész úgy tűnik visszatér megszokott szerepéhez. Imádja a sportot – sokunk örömére ez meg is látszik testén –, olyannyira, hogy kis híján profi baseball játékos vált belőle. De ez már a múlté: jelenleg azon dolgozik, hogy az A-kategóriás sztárok közé nője fel magát.

 

 

Enrique Murciano

 

A Nyomtalanul című sorozatban rendkívül logikus Taylort alakító Enrique Murcianót már sok rajongót gyűjtött be a Beépített szépség második részében. Hiába azonban a csinos arc, és a meggyőző alakítás, úgy tűnik a 37éves kubai származású, de már Miamiban született színésznek még nem sikerült a valódi áttörés.

 

 

Javier Bardem

 

Lányok, van egy rossz hírünk: e hónap elején Penelope Cruz hivatalosan is bekötötte Javier fejét. Azon kívül, hogy nagy fegyvertény a spanyol díva férjének lenni, azért a színész számos más érdeméről sem szabad elfeledkeznünk. Javier Bardem ugyanis az első spanyol színész, aki Oscar-díjat nyert a Nem vénnek való vidékben nyújtott alakításáért, és ugyanezért a teljesítményéért Golden Globe-bal is jutalmazták. Mielőtt azonban a világhírnév megtalálta volna, hazájában, Spanyolországban több mint két tucat filmet forgatott…

 

 

Eduardo Noriega

 

Ő az a latin fiú, akinek valóban nehéz lenne nemet mondanunk, kérjen bármit is. Az 1973-as születésű spanyol színész főként attól ismeretes, hogy a Vanília égbolt című amerikai feldolgozás eredetijében, a Nyisd ki a szemedben ő játszotta a főszerepet, amit Tom Cruise alakítása meg sem közelített. Ezen kívül a vájtszeműek láthatták a Che Guevaráról szól 2005-ös, a 2006-os Alatriste kapitányban, valamint az 1995-ös A bikaviadorban. Érdemes kikölcsönözni ezeket a filmeket, mert aki egyszer részesült játékának élményében, az sosem felejti el…

 

 

Antonio Banderas

 

Ő az a latin művész, aki kihagyhatatlan a hasonló összeállításokból, és valószínűleg nem is nagyon tudunk róla újat mondani. Mielőtt rábukkant Hollywood, már nem egy emlékezetes alakítást tudhatott maga mögött. Ilyen volt többek között debütáló filmje, a felfedezője, Pedro Almodóvar rendezésében készült A vágy törvénye. 1995 óta élete párja Melanie Griffithnek, annak ellenére, hogy a párnak megismerkedésükkor nem sok időt jósoltak. Boldogok, és ami a legfőbb: ez a családi harmónia érződik szerepválasztásaikor is – gondolj csak a Shrek Csizmás Kandúrjára, vagy Kémkölykökre.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL