ANGYALISKOLA

Dönts úgy, hogy boldog leszel!

Szerző:
Szabó Anna
Az angyalok azt szeretnék, ha minden ember boldog lenne, de sajnos helyettünk nem lehetnek azok. Nekünk kel megtalálnunk a boldogsághoz vezető utat, ők csak segíthetnek ebben.

 

Sokan abba a hibába esnek, hogy leplezik boldogtalanságukat, és kifelé azt mutatják, hogy minden rendben van velük, holott belül szenvednek. Nem találják a helyüket a világban és teljesen el vannak keseredve. Ha te is hasonló cipőben jársz, akkor Jofiel angyalhoz kell fordulnod, aki a munka és feladatok angyala. Majd ő megmutatja, merre kell menned az életben. Mondd ki az alábbi megerősítést: „Jofiellel megerősítem, hogy be szeretném tölteni a szerepet, amit nekem szánt a sors, amitől boldog leszek. Kérlek Jofiel, vezesd lépteimet a szerephez, a lelki békém felé vezető úton.”

Jó döntések

Mélyen, legbelül te is tudod, hogy döntéseket kell hoznod életed egyensúlyáról. Dokiel az egyensúly angyala a megmentésedre siet. Minden döntés ugyanis olyan, mint egy kereszteződés az élet labirintusában. Az egyiknél jobbra mész, a másiknál balra, de az is előfordulhat, hogy huzamosabb ideig egy helyben toporogsz, és döntésképtelenségeddel akadályozod az élet természetes folyását. Ha félsz a döntésektől, akkor hunyd be a szemed, és vizsgáld meg az érveket és az ellenérveket, majd kérd magadban Dokielt, hogy tegye mérlegre a szeretet is, hogy döntésed hosszú távon a legjobbnak bizonyuljon. Mondd ki magadban: „ Dokiel, Dokiel, Dokiel, mutass utat a megfelelő döntéshez, hogy egyensúlyba kerüljön ez életem. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.” A könyörgés után azonnal fogod érezni, hogy mit kellene tenned, de mindig szabadon megválaszthatod, hogy mit fogsz ténylegesen tenni.

Emeld fel a lelked!

Ha szomorú, vagy boldogtalan vagy, akkor próbáld ki az illóolajakat. Az illóolajok illata segít felszabadítani a lelked és könnyebben megtalálod a boldogsághoz vezető utat. Anahita, a gyógynövények angyala a segítségedre lesz a megfelelő illóolaj kiválasztásában.

Az egyik legjobb választás komor hangulat ellen a citrus olaj. Használhatsz illatmécsest, vagy csepegtess egy keveset egy vízzel teli tálkába, esetleg tégy pár cseppet a csuklódra. Kipróbálhatod még a narancsot is, mely spirituálisan felemelő, vagy a mandarint, mely boldogabbá tesz. Ha egyiket sem érzed közel magadhoz, akkor kérj útmutatást Anahitától, a gyógynövények angyalától, hogy melyik illóolaj segíthet neked a legtöbbet. Mondd: „Anahita, Anahita, Anahita mutass utat nekem. Kérlek mutasd meg, melyik illóolajra van szüksége a lelkemnek. Kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem, kezedbe teszem a lelkem.” Az angyalgyökér, mint a neve is sejteti, segít, hogy spirituálisan rákapcsolódj az angyalok energiájára. Összhangba hoz a felsőbb önmagaddal.
Miután kimondtad a könyörgést Anahitához, sorold fel magadban az illóolajokat, és amelyeiket azonnal, ösztönösen jónak érzel, az lesz a megfelelő. Használd bátran, amikor csak amikor rossz hangulatba kerülsz.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL