FOGYÓKÚRA

A gyömbér rizzsel csodákra képes

Szerző:
Szabó Anna
A vízhajtó hatású rizs és a zsírégető gyömbér olyan páros, mellyel könnyedén leadhatsz pár kiló fölösleget, akár három nap alatt.

 

Ez a salaktalanító diéta hozzásegíti a szervezetedet ahhoz, hogy megszabaduljon a mérgektől és a salakanyagoktól, így végre beindulhat a fogyás.


Diéta lényege


A teák és gyümölcslevek, - melyeket a diéta során megadott mennyiségben fogyaszthatsz-, gondoskodnak arról, hogy szervezeted ideális mennyiségben jusson hozzá a szükséges vitaminokhoz ás ásványi anyagokhoz. Ezek vízhajtó hatásúak, és gyorsan hozzászoktatják a gyomrodat a kisebb mennyiségek fogyasztásához. A diéta fontos eleme a gyömbéres rizs és a gyümölcslevek mellet a tejsavó. A tejsavóban található tejsavbaktériumok regenerálják a bélflórát, és segítenek feloldani a méreganyagokat. A rizs magas rost tartalma hosszú távú teltségérzetet kelt, és méregteleníti a kötőszövetet.


A diéta menete


Reggel, közvetlenül felkelés után igyál meg két pohár szobahőmérsékletű szénsavmentes ásványvizet, amitől beindul a bélmozgás. Napközben gyömbéres víz fogyasztásával serkentheted a mérgek kiválasztását. (Tegyél egy termoszba 1 tk. Reszelt gyömbért, önts rá 1 liter forró vizet, majd hagyd állni 15 percig.) A diéta során megengedett még a bio zöldség- és gyümölcslevek fogyasztása is, ezek enyhítik az éhségérzetet, és tisztítják a szervezetet.


Minta étrend


A három napos diéta során minden nap ugyanaz a menü. A három nap alatt megtisztul a szervezeted a salakanyagoktól, és beindul a zsírégetés. Ha a főétkezések között megéhezel, akkor rágcsálj nyers zöldséget, vagy gyümölcsöt. Az ananász és a papaja enzimjei támogatják a méregtelenítést. A bennük lévő kálium és magnézium belülről tisztítja a testet.

Reggeli
1 adag gyömbéres rizs gyümölcsökkel, 1 pohár étkezési tejsavó
Forralj fel 20 dkg natúr rizst 7 dl vízzel, és 1 tk. aprított gyömbérrel, és fedő alatt kislángon hagyd duzzadni. Édesebb lesz a rizs, ha a víz felét almalével helyettesíted, és 40 dkg apróra vágott gyümölcsöt is raksz bele.


Tízórai
Gyömbéres gyümölcsturmix
Vágj kis darabokra egy fél papaját, vagy ananászt, és turmixold össze fél liter gyömbéres vízzel.

Ebéd
1 adag gyömbéres rizs zöldséggel
Forralj fel 20 dkg natúr rizst 7 dl vízzel, és 1 tk. aprított gyömbérrel, és fedő alatt kislángon hagyd duzzadni. Adj hozzá apróra vágott zöldfűszereket és 20 dkg zöldséget.

Uzsonna
Gyömbéres gyümölcsturmix
Vágj kis darabokra egy fél papaját, vagy ananászt, és turmixold össze fél liter gyömbéres vízzel.

Vacsora
Zöldségleves gyömbérrel
3 cm hámozott gyömbért tegyél fokhagymaprésbe, és a levét keverd össze 3 dl forró zöldséglevessel.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL