DIVAT

A nyár legfontosabb kiegészítője

Szerző:
Szabó Anna
A napszemüveg öltöztet, tartja a mondás a divat szakmában. A trendi kiegészítőket azonban nem csak a stílus miatt érdemes viselni, hanem a szemünk védelmében is.

 

Kígyóbőr és párducminta

Az idei szezon legvadabb újítása az állatmintás szemüvegkeret. Találhatsz köröttük kígyómintás, párducmintás, vagy akár tigrismintás változatokat is. Vannak közöttük jópofa és elegánsabb darabok is.

Az aviator

Az aviator, azaz a pilóta napszemüvegek még mindig vezet a top listákon. Farmerszerelésekhez, vagy akár nyári ruhákhoz is jól mutat. Az arany keretes elegánsabb, a fém keretes pedig sportosabb öltözetekhez passzol.

Plastic bombastic

A műanyag keretes szemüvegek is igen látványosak. Ha nem kedveled a vékony fém keretes szemüvegeket, akkor válassz egy strapabíró, műanyag keretes változatot. Rengeteg stílus közül válogathatsz, itt is találhatsz díszesebb szemüvegeket.

Színes, mintás keretek

A nyár színes és vidám. A pöttyös, foltos, állatmintás napszemüvegkeretek épp ezt a hangulatot hivatottak érzékeltetni.

Kicsit retro

A négyszögletes és óriási szemüvegkeretek retro jellege vitathatatlan. Mivel ez a stílus soha nem megy ki a divatból, bátran beszerezhetsz magadnak egy 70-es évekbeli fazont, ha ezt viseled, mindig stílusos leszel.

Mint egy ékszer

A díszes, finoman kidolgozott szemüvegkeret igazán különlegessé teszi a napszemüvegeket. A vékony, ívelt pántok nőiesebb stílust képviselnek. A Versace szemüveget még egy üvegbe karcolt minta teszi még egyedibbé.

Széles üvegek

Néhány idei napszemüveg kísértetiesen hasonlít a sí szemüvegekre. Talán csak nem onnan vették a divattervezők az ötletet? A széles üveg minden esetre egészen biztosan tökéletes védelmet nyújt az UV-sugárzások ellen.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL