500g linguine tészta
80ml olívaolaj
400g megtisztított, apró koktélrák
3 kisebb, friss, piros csili, apróra vágva
1 teáskanál fokhagymakrém
Fél csésze friss, apróra vágott petrezselyem
2 teáskanál reszelt citromhéj
1. A tésztát főzzük puhára egy nagyobb lábasban. Szűrjük le.
2. Az olajat melegítsük fel egy nagyobb serpenyőben, adjuk hozzá a koktélrákot, a csilit és a fokhagymát. Állandó keverés mellett addig süssük, amíg a koktélrák jól átsül.
3. Vegyük le a tűzről, keverjük hozzá a petrezselymet és a citromhéjat. Keverjük össze a tésztát a koktélrákos keverékkel. Tálalás előtt jól rázzuk össze.
OLVASS TOVÁBB!
Depressziót okozhat a mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROMiért szeretjük annyira az uborkát?
Szilárd, ropogós, tömör - egy zöldség csúcsformában! Az uborka 95 százalékban vízből áll, frissítő hatású és alacsony kalória...
GASZTROVeszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK