Szabó Anna
Hozzávalók:500g linguine tészta
80ml olívaolaj
400g megtisztított, apró koktélrák
3 kisebb, friss, piros csili, apróra vágva
1 teáskanál fokhagymakrém
Fél csésze friss, apróra vágott petrezselyem
2 teáskanál reszelt citromhéj
1. A tésztát főzzük puhára egy nagyobb lábasban. Szűrjük le.
2. Az olajat melegítsük fel egy nagyobb serpenyőben, adjuk hozzá a koktélrákot, a csilit és a fokhagymát. Állandó keverés mellett addig süssük, amíg a koktélrák jól átsül.
3. Vegyük le a tűzről, keverjük hozzá a petrezselymet és a citromhéjat. Keverjük össze a tésztát a koktélrákos keverékkel. Tálalás előtt jól rázzuk össze.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK