Szabó Anna
Hozzávalók:450g hokkientészta
1 evőkanál mogyoróolaj
510g durvára vágott, főtt csirkehús
6 újhagyma, felszeletelve
1 teáskanál fokhagymakrém
160g zsenge zöldbab
125ml csirkehúsleves
2 evőkanál édes csiliszósz
60ml ketchap
1. A tésztát helyezzük egy kisebb tűzálló tálba. Öntsük le forrásban lévő vízzel. Villával szét, majd szűrjük le.
2. Az olajat melegítsük fel nagyobb serpenyőben. Adjuk hozzá a csirkehúst, az újhagymát és a fokhagymát. Süssük addig, amíg a csirke jól átsül.
3. Keverjük bele a tésztát, a babot, a levest, a csiliszószt és a ketchapot. Dobva-rázva süssük, amíg a tészta jól átforrósodik.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK