450g hokkientészta
1 evőkanál mogyoróolaj
510g durvára vágott, főtt csirkehús
6 újhagyma, felszeletelve
1 teáskanál fokhagymakrém
160g zsenge zöldbab
125ml csirkehúsleves
2 evőkanál édes csiliszósz
60ml ketchap
1. A tésztát helyezzük egy kisebb tűzálló tálba. Öntsük le forrásban lévő vízzel. Villával szét, majd szűrjük le.
2. Az olajat melegítsük fel nagyobb serpenyőben. Adjuk hozzá a csirkehúst, az újhagymát és a fokhagymát. Süssük addig, amíg a csirke jól átsül.
3. Keverjük bele a tésztát, a babot, a levest, a csiliszószt és a ketchapot. Dobva-rázva süssük, amíg a tészta jól átforrósodik.
OLVASS TOVÁBB!
Depressziót okozhat a mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROMiért szeretjük annyira az uborkát?
Szilárd, ropogós, tömör - egy zöldség csúcsformában! Az uborka 95 százalékban vízből áll, frissítő hatású és alacsony kalória...
GASZTROVeszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK