SZÓRAKOZÁS

Mini divatdiktátorok

Szerző:
Szabó Anna
Bármilyen picik még, legalább akkor hatást gyakorolnak a divatra, mint felnőtt társaik. Ugyan a sztárok gyerekeinek csinossága nem feltétlenül ízlésüknek köszönhető, sokkal inkább a szülők vagy az ő stylistjuk munkáját dicséri, mégis imádjuk őket!

 

Shiloh & Zahara Jolie-Pitt

Egyszerűen nem lehet nem szeretni a Jolie-Pitt csemetéket. Zahara igazi kis hölgy, már most elegánsabb, mint ahogy azt egy gyerektől el lehetne várni, míg Shiloh inkább a kényelmes, utazós mégis csinos ruhadarabokban érzi jól magát.

Brooklyn Beckham

A legöregebb Beckham fiúnál már érezni az Armani-szeretet, a top divattervezők iránti rajongást. Fehér farmerben és Emporio Armani pólóban feszít egy stílusos tizenegy éves.

Sunday Kidman Urban

Rétegesen felvett csíkos póló, farmer és bakancs. Le sem dagadhatná, hogy Nicole és Keith kislánya. Ezt a szettet egy repülőzéshez kapta.

Levi McConaughey

Igen, ez az édes kisfiú nem más, mint Matthew McConaughey gyereke. A kép nemrégiben készült, a Brazil-Észak-Korea meccs után. Egy biztos: sportszeretetét az apjától örökölte.

Willow Smith

Vidám és extravagáns, sőt, hűha. Jada és Will Smith lánya csak 9 éves, de már bátran keveri az állatmintás dögös cuccokat a katonai bakanccsal. Olyan, mintha Rihannát látnánk miniben. Érdekes lesz látni, ahogy évről évre próbálgatja majd Jada a stílusokat, és bár biztosan lesz néhány melléfogása, tuti, hogy a jövőben még sokat szerepelhet a vörös szőnyegen.

Romeo & Cruz Beckham

Azt hiszem, a Beckham-család többi tagjáról sem feledkezhetünk el, ha a stílus kerül szóba. Íme két csinos fiú egymáshoz öltöz(tet)ve: mindketten kockás ingben, fehér trikóban, sötét nadrágban. Sőt a kiegészítők is igazán egymáshoz illőek: baseball sapka és napszemüveg.

Nahla Aubry

Egy délutáni vásárolgatás alkalmával Halle Berry megmutatta a nagyvilág előtt kislányát, egyúttal bebizonyítva milyen jó géneket adott tovább. Egyszerű összeállításban – fehér felső, kis kardigánnal és farmerrel – tipegett mellette Nahla, de aki ilyen szép, annak még ez is csak az előnyére válhat!

Suri Cruise

Remélhetőleg, a család nőtagjainak magas sarkú cipők iránti rajongása már a múlté. Napjaink egyik legdivatosabb gyerek virágos ruhájában és copfjaival is éppen elég csinos, pont mint a mamája.

Benjamin Brady

Nincs abban semmi meglepő, ha olyan gyönyörű anyukától, mint Gisele Bündchen és dögös apukától, mint Tom Brady ilyen szép gyerek jön a világra. A topmodell kisfia már most meghódította a női szíveket, sőt az egész világot. Dehát ugye a ruha is teszi az ember gyerekét...

Jayden James & Sean Preston

A majd egy év korkülönbség ellenére, Britney Spears fiacskái pólóban és sortban az összeillő edzőcipőikkel úgy tűnnek, mintha ikrek lennének Disneylandből. Már most nagyon helyesek, így bátran megkockáztatom, hogy pár év múlva nem kevés fejfájást okoznak majd a lányos szülőknek.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL