EZOTÉRIA

7 híres talizmán

Szerző:
Szabó Anna
Ezek az ősi talizmánok képesek arra, hogy bevonzzuk az életünkbe a szerencsét, bőséget, vagy a szerelmet, illetve, hogy távol tartsuk magunktól a rossz akarókat, az ártalmakat és a betegségeket.

 

Senki sem tudja, hogyan, vagy mikor alakultak ki az első talizmánok, ám történetük valószínűleg a kőkorszakig nyúlik vissza. A barlangfestményeken például a franciaországi Lascaux-ban, bivalyokat, szarvasokat és egyéb állatokat ábrázolnak. Ezeknek valamiféle varázserőt tulajdonítottak. Az ősember azzal, hogy állatokat festett a barlangja falára, szimbólumokat gyártott, és ezek segítségével próbálta magához vonzani áldozatát. Innen csak egy lépés olyan kisebb tárgyakat létrehozni, amelyeket hasonló célból hordhatunk magunknál.

Az első talizmánok természetes tárgyak voltak, például kövek, vagy csontok, amelyek alakja egy adott istenre, esetleg egy isten vagy állat adott képességére vagy tulajdonságára emlékeztette a megtalálót. Más darabokat megfaragtak, hogy különböző istenségekre emlékeztessenek. Az egyiptomi civilizációk, a zsidók, és a keresztények is használtak talizmánokat.

A talizmánok elkészítése, feltöltése

A talizmán szó a görög teleo szóból ered, melynek jelentése: megszentelni. A talizmánok mágikus tárgyak, amelyeket valahogy el kell látni energiával. Más szóval a talizmánokat erővel és energiával töltik fel, hogy el tudják látni a feladatukat. Rendszerint az adott időben készítik és töltik fel őket, hogy megkapják midnazt az alapvető energiát, amely feladatuk ellátásához szükséges. Feltöltés nélkül a talizmánok nem tudnak megfelelően működni.

Ezeket a talizmánokat ötvössel lehet elkészíttetni, és fontos, hogy a pontos leírást követve, a megadott időben végezze a talizmán vésését. Az energia ugyanis akkor a csillagok állása alapján a megadott időben a legoptimálisabb az adott talizmánhoz. A bonyolult összefüggéseket manapság csak asztrológus segítségének igénybevételével lehet kiszámolni. Nem véletlen, hogy régen csakis az asztrológiában jártas beavatott papok készíthettek mágikus talizmánt. Természetesen akkor is működnek a talizmánik, ha az ábrákat a hét megadott napján készítik el, a többi asztrológiai aspektus figyelmen kívül hagyásával, csak így ereje és hatása némileg gyengébb lesz.

Melyikre van szükséged?

Hallgass a belső megérzéseidre, így ki tudod választani, melyik talizmán védő erejére van most szükséged. Lassan vezesd az egeret végig a képeken, és kattints arra, amelyik a legjobban vonzza a tekintetedet, vagy amelyik felett érzel egy különös bizsergést.

Kattints egy kártyalapra!

 

  

  

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL