ANGYALISKOLA

Matriel angyal ezüstzápora

Szerző:
Szabó Anna
Matriel az eső angyal segít elmosni a múlt vagy jelen nemkívánatos dolgait. Ezüstzápora megtisztítja a lelkedet a múlt fájó terhei alól. Esőcseppjei elmossák könnyeidet.

 

Múltbéli problémák eltörlése

Matriel üzenete: Én vagyok az ezüstzápor, amely mindent életben tart, hiszen ki vagy mi tudna élni a segítségem nélkül? Esőm szomorúságoddal és bánatoddal is keveredik, cseppjeim felszívják és elmossák könnyeidet. Minden cseppben ott van egy darabka a múltadból. Ezzel az erős képpel magadban mosd el a problémáidat, hogy segítségemmel újra kezdhesd az életet.” Ha szeretnéd segítségül hívni Matriel angyalt, mondd el a következő könyörgést: „Matriel, Matriel, Matriel szükségem van szerető segítségedre, mosd el a múltat és frissítsd fel a jelent. Légy mellettem, és segíts ebben, ha ez a lelki üdvömet szolgálja. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.” Képzeld közben azt, hogy megtisztulsz. Lásd magad, ahogy állsz, és kristálytiszta víz ömlik rád, te pedig fényesen ragyogsz.

Lélekemelés

A múlt elengedését követően szükség van a lélek megtisztulására, és felemelésére. A Rák havában a Rákhoz kapcsolódó növények, fák és virágok, a juhar- és platánfélék, valamint a nedvdús fák is segítenek a lélekemelésben. De jók a Rák színeiben pompázó virágok is, különösen a liliomfélék, a rózsák, muskátlik és a folyondár, sőt a tárkony és a verbéna is. Mivel a Rák víz jegy, a felsorolt virágok illóolajai is kitűnően használhatók Illatmécsesbe vagy egy tálka vízbe csepegtetve. Így az illatok mellett a vízzel való kapcsolat is segítségedre lesz a meditáció közben.

A júliusi színterápia felvidít

A hónap színei a különböző árnyalatú sárgákat és rózsaszíneket öleli fel, a majdnem fehértől a mélyebb színekig, de ide tartozik az arany és ezüst is. A sárga árnyalatai és az arany segítik az akaraterőd acélozásában, az elméd tisztázásában, és energiát ad a döntéshozatalhoz és azok végrehajtásához. A rózsaszín a szívbe áramlik, megtölti önbecsüléssel, a szépség szeretetével és az együttérzés képességével. Mivel a hónap uralkodó bolygólya a Hold, a Hold uralkodó angyala pedig Gábriel, így Gábriel krém, fehér ezüst színe is segít a hónap problémáinak megoldásában. A fehérrel a spirituális kapcsolatot lehet erősíteni, az ezüst pedig fejleszti az intuíciót. Esetenként azonban szükség van egy csepp aranyra is, mert ez segít a döntések meghozatalában és ellensúlyozza az ezüst intuíciót.

Och, a kristályok angyalának tanácsa

A Rák havában a tejkvarc és a többi opálos ásvány, például a holdkő és szelenit is hasznos, mert megnöveli a fenti ezüstzápor meditáció során érzett energiákat. Viselj gyöngyöt a hold és a víz energia növelésére. A rózsakvarc segít, hogy a szív engedjen az önbecsülésnek, a fehér kvarc és a rodokrozit pedig segíti az energia egyensúlyát és a gyógyítást.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL