SZÓRAKOZÁS

Válj Te is profi sminkessé Gáspár Viki sminktáborában!

Szerző:
Szabó Anna
A Gáspár Viki Sminkiskola bemutatja nyári, professzionális, intenzív képzését, a sminktábort. Szeretnél hazánk egyik legprofibb sminkesétől tanulni? Minden vágyad, hogy a szakmában érvényesülj? Profitól szeretnéd megtanulni az alapokat? Akkor olvass tovább!

Azoknak az érdeklődőknek ajánljuk, akik szeretnének betekintést nyerni (akár kezdők, akár van valami alapismeretük) a divat, és a sminkesek világába, és a továbbiakban profi sminkesként szeretnének elhelyezkedni a sminkes szakmában. Gáspár Viki több éves komoly szakmai tapasztalata, munkái a médiában, és a divatszakmában garantálja a színvonalas, és sikeres oktatást. Mindennapi munkái fotózásokon, bemutatókon, a divatvilág kulisszái mögött zajlanak, így a tanulói is részt tudnak venni ebben a szakmai forgatagban. Sminkiskolájában végzett számos tanulója helyezkedett el, és dolgozik a sminkes szakmában, és érnek el különböző sikereket.

Ha érzel magadban kreativitást, és szeretnéd megvalósítani, kipróbálni, megmutatni magad, és mindig érdekel a sminkes szakma, és a divatvilág, itt mindebbe beletanulhatsz.

Az alapoktól a mai divatsminkekig átfogóan kitér minden olyan fontos témára, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy elsajátítsd a sminkelési technikákat, illetve biztos alapokat szerezz, a különböző sminkek elkészítésében. Elméleti és gyakorlati órák vegyesen úgy vannak összeállítva, hogy komplett képet kapj óráról órára, a legfontosabb témákról és azt meg is tudd valósítani. Különböző érdekes közösen végzett tesztekkel, házi feladatokkal kombinálva.

Itt biztosan megtanulod:
- a tökéletes alapozást, alapozási technikákat
- színelméletet, a színválasztás fontosságát,
- a natúrsminket és a füstös szemek elkészítését
- a fotózásokon, bemutatókon leggyakrabban használt sminkeket, technikákat és azok alkalmazását
- az arcformához a tökéletes szemöldököt
- alkalmi, nappali sminkeket
- szemformákat, szemfestéket
- anyaghasználatot,
… és még nagyon sok mindent.

A tábor kis létszámos csoportokban indul, eszközöket és termékeket a szervezők biztosítanak. Azoknak a résztvevőknek, akik a legeredményesebben végzik el a sminktábort, továbblépési, ill. magasabb szintű továbbképzési lehetőséget biztosítanak. A tábor végén lehetőség nyílik a saját portfólió elkészítésére.

A sminktábor díja: 70 000 ft/fő

Az ár tartalmazza:
- oktató anyagokat,
- szükséges eszközöket,
- sminkes anyagokat.

A tábor időpontja: a tábor 3 hetes – 3 hétvége – szombati és vasárnapi napokon 15-19-ig.

Kezdete: 2010. 07.10., szombat

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL