DIVAT

Hódít a fesztivál stílus

Szerző:
Szabó Anna
Egyre nagyobb hagyománya van hazánkban is a nyári fesztiváloknak, így ebből ötletet merítve alkották meg a divattervezők a fesztivál stílust. Kicsit bohém, kicsit retro, de egyben nagyon trendi.

 

Trópusi minták

A trópusi virágok már a forró nyár hangulatát idézik. Bármilyen összeállításban remekül mutat. A pánt nélküli maxi dress trendi és nőies, pláne, ha még egy széles övvel viseled. Ha jobban kedveled a lezserebb tunikát, ahhoz is nyugodtan választhatod a széles bőr övet. Remekül fog mutatni.

Farmer sortban

A fesztivál hangulatot alapvetően a kényelmes és laza viseletek határozzák meg. Ha egész nap a szabadban, koncertről koncertre hömpölyögsz a tömeggel, akkor a legalkalmasabb öltözet egy egyszerű farmer sort, és egy vidám top. Feldobhatod az öltözeted egy kis mellénnyel is, mivel a horgolt mellény jellegzetes fesztivál stíluselem.

A kis mellény

Az előző blokkban már utaltunk rá, de most meg is mutatjuk, hogyan viseld a kis rövid mellényeket. Lehet horgolt, lehet farmer, a lényeg, hogy szinte bármihez felveheted. A mintákat és az anyagokat azonban ne keverd!

Légy igazi bohém!

A 70-es, 80-as évek volt az igazi fesztiválok időszaka. A retro jelleg éppen ezért mindig visszaköszön. Jellegzetes öltözetek a csónak nyakú mini ruhák bőr szandállal, nagy válltáskával, az átlátszó, lenge blúzok, és a mini overallok.

Póló őrület

A legegyszerűbb viselet nyáron a póló, de nem mindegy, milyet választasz. A fesztivál stílushoz a kottafejek, zenészek arcképei és a gazdagon díszített fazonok passzolnak.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL