ANGYALISKOLA

Ha egy kis önbizalomra van szükséged

Szerző:
Szabó Anna
Ezen a héten Ramiel angyallal fogunk együtt dolgozni, aki tükörszárnyaival megmutatja, az önbizalomhoz vezető utat.

 

Ha úgy érzed, nincs elég önbizalmad, és kishitűséged már korlátoz abban, hogy sikereket érjél el az életben, akkor itt a legfőbb ideje annak, hogy elkezd felépíteni a belső erődet. Az önmagadba vetett hit ugyanis az alapja az életben való boldogulásnak.

Ramiel, a világosság angyala

Ramiel, a világosság angyala segít abban, hogy meglásd valódi értékeidet, és többé ne kicsinyeld le magad. Ramiel üzenete: „Enyém az igazság színtiszta fénye, amely felvilágosíthatja látásod. Szárnyaim, mint a lencsék, mutatják meg a való világot. Nézz beléjük, és megtudod, milyen is vagy valójában. Segítek felismerni saját csodálatos tulajdonságaidat, mert ha képes vagy önmagadat szeretni és tisztelni, magabiztosabb leszel. A következő lépés, hogy hallatni engeded a belső hangodat.” Ha nem érzed magad elég magabiztosnak, akkor az alábbi könyörgéssel fordulj Ramielhez: „Ramiel, Ramiel, Ramiel, állj mellém, és segíts, hogy jobban érezzem magam a bőrömben, hogy legyen elég önbizalmam, és hogy ne nyomjam el a bennem lakozó érzéseket. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Tükörszárny meditáció Ramiellel

Ahhoz, hogy megtaláld saját értékeidet, sokat segíthet egy önvizsgáló meditáció. Ülj le és lazíts. Szánj magadra 20 percet, amikor senki nem zavar. Ramiel tükörszárnyai segítenek abban, hogy tisztán lásd önmagad.

1. Hunyd le a szemed, és lélegezz mélyeket. Képzeld, hogy minden egyes lélegzetvétellel színtiszta arany energiát (isteni szeretetet) lélegzel be, amely a koronacsakrádtól egészen a gyökércsakrádig átjár.

2. Kilégzéskor próbáld meg elengedni az önbizalomhiányodat, vagy az aggályaidat.

3. Ha lenyugodtál és megteltél a szeretet arany energiájával, képzeld, hogy tudatod lesüllyed a szíved szintjére, hogy tényleg a szeretettel csordultig telt szív adjon tanácsot.

4. Kérd Ramielt, hogy tükörszárnyaiban mutassa meg, vagy mondja el a szívednek, milyen lépések szolgálják a lelki üdvösségedet.

5. Amit a következő néhány másodpercben látsz vagy érzel, azon kell először dolgoznod.

6. Köszönd meg Ramiel segítségét.

Két megerősítés

Két megerősítés közül is választhatsz, melyek szintén segítenek abban, hogy felépítsd az önbizalmadat. Mondd ki hangosan minden nap legalább egyszer a mondatokat. A megerősítések mindig olyan állítások, melyek segítik a célok megvalósulását. Akár naponta többször is elmondhatod ezeket a mondatokat, hangosan, akár a tükör előtt állva, szemtől szembeállva önmagaddal.

Hogy ne félj kimondani a véleményedet

„Ramiel, tudom, hogy a jövőben ki tudom nyilvánítani a véleményemet, a lelki üdvöm érdekében. Segíts, hogy megérezzem, mikor kell felszólalnom! Szerető energiával sokszorozd meg önbizalmam, mert ez lesz átalakulásom kezdete.”

Az önbizalomért

„Ramiel, tudom, ideje, hogy elég önbizalommal rendelkezzem ahhoz, hogy önmagam legyek. Ezért szerető támogatásodat kérem az önállóság és a boldogság felé vezető út első és létfontosságú lépéseihez.”

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL