MÁGIA

Tudni szeretnéd, kihez fogsz férjhez menni? - 2. rész

Szerző:
Szabó Anna
Ne gondold, hogy olyan nehéz előre megjósolni, hogy ki lesz a férjed. Egyszerű varázslataink segítségével akár azonnal megtudod, mit tartogat a jövő számodra ezzel kapcsolatban.

 

Az újhold


Ezt a varázslatot az újhold első éjszakáján kell végrehajtani. Tárd ki a hálószobád ablakát, ülj ki az ablakpárkányra, és pislogás nélkül nézz a holdba. Eközben halkan és lassan ismételgesd a következő varázsigét:


"Köszöntlek, Selena, köszöntlek téged!
Kérlek, jó hold, mutasd meg nekem
Ma éjszaka: ki lesz a férjem.
Ezen az éjszakán a jövőbeli férjedről fogsz álmodni."


Esküvői torta


Csípj le egy pici darabot egy esküvői tortából, és told át háromszor egy jegygyűrűn. Ezután tedd a tortadarabkát a párnád alá. Éjjel látni fogod álmodban azt, aki a férjed lesz.


Tegyél egy pici esküvői tortadarabkát a párnád alá, és húzz a bal kezed gyűrűsujjára egy kölcsönkért jegygyűrűt. Mielőtt lefekszel aludni, az aznap hordott cipődet úgy helyezd el, hogy a két cipő egy T betűt formázzon. Ezután álmodban meg fog jelenni a jövendőbelid.

Az almahéj


Hámozz meg egy almát óvatosan, hogy közben ne szakadjon meg a héja, hanem maradjon végig egy darabban. Ezután a jobb kezeddel dobd a héjat a bal vállad mögé.


Nézd meg, hogy milyen alakot vett fel az eldobott almahéj. Amilyen betűt alkot, az lesz a jövendőbeli férjed keresztnevének az első betűje.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL