Átváltoztatunk- Mariannal


Mariann kíváncsiságból jelentkezett, ugyanis tudni akarta, vajon csapatunk képes-e legyőzni azokat a megostromolhatatlan falakat, amit saját maga épített fel, az önbizalomhiány és elégedetlenség tégláiból. Jelzem, csapatunk sikerrel járt, és áttörte a falakat. Az Átváltoztatunk csapata átment a vizsgán.

Mariann a képeket viszontlátva így nyilatkozott: „Zoli azt mondta, hogy szomorú, bambulós kép lesz, de úgy látszik nem az lett.”

Így van. Csapatunk célt ért, és talán ő is rájött, igenis benne van a szépség, csak el kell hinnie magáról. A képeken egy mosolygós, életvidám, erőteljes nőt láthatunk viszont.

 

Szombat reggel van. Az Átváltoztatunk Stúdiója ismét megtelt élettel, szól a zene, mindenhol lámpák, Brosway ékszerek, smink cuccok, Sugarbird és GAS ruhák, Borgo és Montonelli cipők… Minden van itt, ami ahhoz kell, hogy egy nő igazán jól érezhesse magát. Mintha csak Carrie Bradshaw szekrényét varázsoltuk volna ide 1 napra.

Mariann gyönyörű hajzuhataga Szávics Timi keze munkáját dicséri, aki a Gyémánt Hajklinikán fogadta a lányt. Felhívnám a figyelmet arra, hogy Mariann haja saját, amit persze kezdetben mi sem hittünk el.

A Lush termékei ismét hozták a tőlük megszokott formájukat, ugyanis a Lush Slyvia Stout samponja, és a Veganese hajkondicionáló dús, fényes hajkoronát varázsolt neki, újjáélesztve amúgy egészségtelen haját. 

Lush, Sylvia Stout sampon – 1 690 Ft
Lush, Veganese hajkondícionáló - 1 590 Ft
Sugarbird, nyári ruha
Brosway, nyaklánc anyabetéttel díszítve - 20 400 Ft

Bemutatjuk: Bartók Krisztiánt
A Megasztárból jól ismert énekes-fodrász mind a mai napig vallja: „suszter maradj a kaptafánál!”! Elméletének megerősítéseként jelenleg már a médiában, és a divatbemutatók világában is ismert hajszobrász, és persze a Női Portál Átváltoztatunk csapatának oszlopos tagja.

Mariann már a hajvágásnál is ragaszkodott eredeti hajhosszához, ami nem éppen a rövid kategóriába sorolható. De hogy milyen frizurát készített neki Krisztián, és milyen tanácsokkal látta el Mariannt a jövőre való tekintettel?

Erről meséljen inkább ő maga:
„Mariann hajhossza erőteljesen befolyásolja a megjelenését és az egyéniségét. A belőle sugárzó természetességre kellett építeni, így kézenfekvő volt, hogy egy laza, a nőiességet még inkább kiemelő enyhén hullámos frizurát készítek, ami az egyszerűségével "öltöztet".
Tanács: Eredetileg középválasztékkal hordja a haját, ami szerintem erősíti a szív alakú arcát, ezt a hatást egy oldalválasztékkal ellensúlyozni lehet!”

 

Bemutatjuk: Gáspár Vikit
Gáspár Viki a TIGI hivatalos sminkese, aki évek óta sminkel divatbemutatókon, fotózásokon, haj show-kon, mindezen felül pedig saját iskolájában magas színvonalon oktatja nem mindennapi tudását. Rendszeresen dolgozik szakmai lapokkal, női magazinokkal.

 

Gáspár Viki ismét sminkecsetet ragadott, és Lush termékek garmadával készítette elő Mariann arcát.

Viki: „Mariann bőre nagyon rossz minőségű volt, így szükség volt alapozóra. Előtte használtuk a Lush levendula illatú bőrradírját, ami puhává, és könnyebben kezelhetővé varázsolta bőrét.
A Lush színezett krémárnyalóját használtam, ami egy picit tömény. Jó tanács, hogy érdemesebb ecsettel eldolgozni, ugyanis folyékonyabb, és picit agyagszerű az állaga. Persze krémmel felhígítva is felvihető. A szemhéját is a krémárnyalóval kentem le, és próbáltam olyan bőrfelületet alkotni, amin nem látszódnak ezek a súlyos bőrproblémák.
Nagyon minimálisra vettem a sminkjét, finomítanom kellett az arcán. Nagyon markánssá teszi őt a szemöldöke és a hajszíne, és hozzá adódik a nem túl szép állagú bőre. Nagyon minimális arany árnyalatot tettem a szemére, aztán egy kis csillogó szájfényt vittem az ajkára, hogy még nőiesebbé tegyük. Végül pedig a Lush barnító krémjét használtam pirosítóként.
Ahogy a képeken is látszik natúr sminket készítettem neki, amit akár otthon magának is el tud készíteni." 

Gas, rózsaszín farmer
Gas, rózsaszín ing
Gas, öv
Lush, Ultra Light arckrém – 2990 Ft
Lush, Colour Supplement krémárnyaló – 2690 Ft
Lush, Mint Julips cukros ajakradír – 1690 Ft
Lush,Charlotte Island színezett testápoló – 1690 Ft
Lush, Charlotte Island színezett testápoló 1690 Ft
Lush, Angels on Bare Skin bőrradír 2290Ft

 

Bemutatjuk: Már Robit
Playboy, Esti Frizbi, Névshowr, Tóth Bori bemutatók. A teljesség igénye nélkül egy kis ízelítő Már Robi munkái közül. Bátran kijelenthetem, a mai Magyarországon szakmájában ő a legelismertebb, legismertebb és legprofibb stylist.

Robi prioritásként a ruhatár színesítését javasolta Mariannak. Tény, és Mariann is bevallotta, hogy elég egyszínűek a ruhái, és közel sem nevezhetőek élénknek.

Az idei tavasz-nyári kollekció részét képezik a közkedvelt Sugarbird márka és az Ambergray vadonatúj limitált szériás cipői, melyek kizárólag a Borgo üzleteiben, és a Sugarbird egyes üzleteiben találhatók meg.

A Sugarbird folyton megújuló kollekciói utcai és alkalmi kreációkat, luxus és mindennapi viseleteket is egyaránt tartalmaznak az igényes nők minden korosztálya számára, melyeket az évente több alkalommal, nagy sikerrel mutat be exkluzív divatbemutatóin.

Borgo, cipő - 15 291 Ft

A Montonelli modelljei az eleganciát, a nőiességet és a fiatalságot tükrözik. Háttérinformációként annyit említenék, hogy a legtöbb cipőt Brazíliában gyártják, de van olasz és portugál cipő is kínálatukban. Természetesen a cipőkön kívül rengeteg divatos és egyben extra kényelmes szandál és papucs vár Titeket az üzleteikben.

Végül, de nem utolsó sorban essen szó az ékszerekről: az összeállításokat a Brosway szebbnél szebb ékszerei keltették életre.

 

Bemutatjuk: Marek Zoltánt
Marek Zoltán, a B photographed tehetséges fotósa, fiatal kora ellenére rengeteg precíz és különleges munkát tudhat maga mögött. Számos online magazin jelenteti meg fotóit heti rendszerességgel. A közismert Oleg Boris UK hivatalos fotóasszisztense, és a Női Portál fotósa.

Marek Zoltán: Mariann igen kedves és ügyes modell volt egész idő alatt. Amilyen visszahúzódó volt az ismerkedős beszélgetés folyamán, annyira volt nyitott és érdeklődő a fotózás alatt. Nagyon jól esett számomra, hogy bízott a csapatban annyira, hogy teljesen új és merész ötleteket is bevállalt, aminek az eredménye szerintem önmagáért beszél.

 

Mariann összességében így nyilatkozott:
„Nagyon jól éreztem magam. Külön kiemelném a fotós és a stylist munkáját, ők voltak a kedvenceim. Nagyon segítőkészek voltak. Zoli nagyon kedves, precíz munkát végzett, és kellemes hangulatot teremtett. Robi is mindent megtett azért, hogy a legtöbbet hozza ki belőlem, és nagyon kedves volt. A Sugarbird ruhái nagyon tetszettek, bár én nem hordok hasonlókat, de szerintem ezentúl „színesíteni” fogom a ruhatáramat. A képen látható Sugarbird szerzeményt haza is vittem, ami már azóta volt is rajtam.” 

A nagy melegben elengedhető társunk volt a Lush alkoholmentes arctonikja, amivel egymást fújkálva egyszerűbben éltük túl a kánikulát. Ezúton is köszönjük Neked Breath of Fresh Air! 

Lush, Breath of Fresh Air, alkoholmentes arctonik és frissítő permet 1290.-

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL