SZÓRAKOZÁS

Szexi focisták, akik miatt még a csajoknak is érdemes meccset nézni

Szerző:
Szabó Anna
Négyévente a világ férfijainak apraja-nagyja összegyűlik a foci-vb kedvéért. Ha már unod a témát, és még jobban a labdaőrületet, válts nézőpontot! A játék helyett, figyeld a játékosokat – érdemes!

Persze a tehetség és a nemzeti dicsőség sem elhanyagolható tény, de azért a nők többsége nem feltétlenül tudja értékelni a labdához fűződő harcot a tettek mezején. A téma kikerülhetetlen, így ha másért nem a saját kedvedért csemegézz a legjobbak között! Íme a legszexisebb játékosok – kizárólag szubjektív – összeállítása!

 

Cristiano Ronaldo, Portugália

Mit jegyezz meg róla?
Ő a portugál válogatott kapitánya, 2009-ben elnyerte a FIFA Év Játékosa díjat. Amikor majd felhagy a labdarúgással, valószínűleg akkor sem lesz gondja a megélhetésére, hisz jelenlegi bevételei mellett majdani reklám- és filmbevételeiből is szép summát keres – ha hinni lehet a pletykáknak.

 

Benny Failhaber, USA

Mit jegyezz meg róla?
Amerikai középpályás. Még nincs két éve, hogy az egyetemről elcsábították az USA U-20-as válogatottjába.

 

Carlos Bocanegra, USA

Mit jegyezz meg róla?
Róla nincs sok hírünk, legfeljebb annyi, hogy 2001 óta játszik az USA nemzeti válogatottjában, és nem mellesleg jelenleg ő a kapitánya is a csapatnak.

 

Freddie Ljungberg, Svédország

Mit jegyezz meg róla?
Másfél évvel ezelőtt még kérdéses volt, hogy visszatérhet-e a svéd válogatottba, de a mi legnagyobb örömünkre végül bekerült. Az 1977-es születésű játékos a nemzeti csapaton kívül jelenleg az amerikai Seattle Sounders FC-t erősíti.

 

Gonzalo Higuain, Argentína

Mit jegyezz meg róla?
Ha nem lenne rajta izzadságcseppektől és sártól tarkított mez, simán szappanopera sztárnak néznénk. A jelek szerint szívvel-lélekkel a labdáért rajong El Pipitó, ahogy hazájában hívják, és nem vágyik filmes karrierre.

 

Thierry Henry, Franciaország

Mit jegyezz meg róla?
Az idén 32 éves francia játékost már pár világbajnokságon megcsodálhattuk. Nézd meg Te is, mert lehet, hogy ez lesz az utolsó vb, amikor csúcsformában láthatod!

 

Wesley Sneijder, Hollandia

Mit jegyezz meg róla?
Ez a játékos tőlünk 10 pontot kapna a külsejére, pont ahogy a mezén áll. Állandó tagja a holland nemzeti válogatottnak, és hírek alapján remek támadóképességet és jó technikai érzéket tudhat magáénak. Hm…

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL