DIVAT

Indulhat a party!

Szerző:
Szabó Anna
Nyáron felpezsdül az élet, és egymást követik a bulik, koncertek, partik. Ez a szórakozás és a kikapcsolódás ideje, ne hagyj ki egy bulit sem! És, hogy mit vegyél fel? Bízd csak ránk a választást!

 

Csillogás, metál fények

Ha szeretnél kitűnni a tömegből, és feltűnő ruhára vágysz, akkor az ezüstösen csillogó, metálfényű kollekciók közül válogass! A cipőd, a kiegészítők is mind-mind fényesen csillogjanak!

Légy szexi!

Hódítani csakis szexi rucikban lehet. Egy rövid sort, sejtelmesen átlátszó lenge fölsővel, egy nyakba kötős top, természetesen melltartó nélkül, vagy egy testre simuló mini ruha biztos segít abban, hogy a kiszemelt férfit becserkészd.

Coctail party

A pánt nélküli overall az idei nyár egyik újdonsága. Szexi és nőies viselet. A teljes hátat szabadon hagyó ruhák pedig már a kisestélyik világa felé mutat. Egy fekete fodros ruha is alkalomhoz illő, hiszen a fekete szín mindig is az elegancia színe volt.

Egy cseppnyi romantika

Egy kellemes esti sétához válassz romantikusabb öltözetet! Tunika, váll leesős póló, vagy egy egyszerű farmer mini fekete fölsővel pompás választás. A fodros fölsők is illenek egy kellemes hangulatú estéhez.

A kis nyári ruhák

A kis nyári ruhák minden nyáron előkerülnek a ruhásszekrényből. Idén a kereszt pántos, kereknyakú, és spagetti pántos ruhák a legdivatosabbak. A nyakba kötős, hátul kivágott fazonok és a V-kivágás pedig -mely kiemelik a dekoltázst-, abszolút minden idők nagy slágerei.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL