EZOTÉRIA

A 12 Maui virágesszencia

Szerző:
Szabó Anna
A kineziológiában a Back virágeszenciák mellett gyakorta használatosak az úgy nevezett Maui virágeszenciák is, amelyek pozitív energiát közvetítenek a testben és a lélekben.

 

A Maui virágeszenciák hatása révén lelkünk megtöltődik életerővel, ami által felkészülhet a test, a lélek és a szellem a kiteljesedésre, és a gyógyulásra.

Az eszenciák segítenek feloldani a probléma okát

A virágterápiák hasonló elven működnek, mint a homeopátia, azaz az információs gyógyászat részét képezik, csak úgy, mint a többi energo-informatikai gyógymód, mint szín- hang-, fény- és jelgyógyászat. Ezek a gyógyászati ágak mind a rezgéseken alapulnak. Tudjuk, hogy az élőlények, a színek, a hangok mind egy bizonyos frekvencián működnek. A hasonló a hasonlót szereti és gyógyítja elv az azonos frekvencián történő rezgések működésén alapul. Az elv lényege azon szellemi törvényen – ezt a törvényt megtaláljuk a fizikában is – alapul, hogy ha egy rezgés egy azonos frekvenciájú, de ellentétes fázisú rezgéssel találkozik, a két rezgés kioltja egymást. Egy gondolati, akarati vagy érzelmi egyensúlyvesztés egy bizonyos rezgést képvisel, és a megfelelő virágterápiás eszenciákat kiválasztva – egyszerre több szert is használhatunk egy probléma kezelésére – létrejön egy, a megoldandó problémával ellentétes fázisban működő kioltó rezgés, amely a kiváltó okra hat, és segít azt feloldani.

A Maui eszenciák közül intuitív módon is választhatsz, de ha nem bízol eléggé önmagadban, akkor kineziológus segítségét is kérheted. Az izomteszteléses módszer pontosan megmondja, melyik virág eszenciára van szükséged.

Válassz egy Maui virágeszenciát!

Kattints arra a képre, mely legjobban vonzza a tekintetedet!

 

  

  

  

  

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL