Szabó Anna
      
500g kis szemű burgonya
1-2 db piros paprika
400g cukkini
8tk (zöld) pesto
8tk olívaolaj
Alufólia
Bors, só
20g parmezán

1. A burgonyát mosd meg és 18-20 percig főzd sós vízben. Szűrd le, és tedd félre langyosra hűlni. Tisztítsd meg és kockázd fel nagy darabokra.
2. A piros paprikákat csumázd ki, és szeleteld fel 3mm-es csíkokra, és keverd a burgonyához. Sózd, borsozd.
3. A cukkinit szeleteld fel 3mm vastag szeletekre. Majd keverd össze a burgonyával, pestóval, olívaolajjal.
4. Vágj nyolc kockát a csomagoknak az alufóliából, majd kend ki kevés zsiradékkal. A burgonyás cukkinis keveréket oszd szét 8 részre, és tedd az alufólialapokra.
5. A csomagokat megsütheted grillen, de sütőben is. Ez utóbbinál közepes melegben 5-8 perc alatt készül el.
6. Tálaláskor, míg meleg szórd meg parmezánsajttal.
OLVASS TOVÁBB!
   Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
   4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK