GASZTRO

Krémes, póréhagymás burgonya

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

½ rúd póréhagyma
300g (nem főző)burgonya
150ml tejszín
½ tk szárított kakukkfű
Só, bors

 

Elkészítése:

1. A póréhagymát tisztítsd meg és egészen a világos zöld részéig szeld fel. Ezután folyó hideg víz alatt mosd meg.

2. A burgonyákat pucold meg, és keresztben vágd félbe. Ha megtisztítottad, keverd össze a póréhagymával, majd sózd, borsozd. Majd öntsd bele tűzálló edény(ek)be.

3. 200ml tejszínt sózz, borsozz, és keverd el benne a szárított kakukkfüvet. Majd öntsd rá a póréhagymás burgonyádra.

4. Harminc percig süsd 200 ºC-ra előmelegített sütőben.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL