Átváltoztatunk - Újra!

 


Hermina, az Átváltoztatás előtt

Hermina arra a kérdésre, hogy miért jelentkezett, a következő választ adta:
- Ritkán sminkelem magam, hasznos volt számomra Viki tanácsa, és a hajammal sem voltam megelégedve korábban. A fotózásra is kíváncsi voltam.

- A Lush-nak nem csak szappanjai vannak? – szólalt meg csapatunk egyik tagja a termékek láttán.

Igen. Sokan hiszik azt, hogy a Lush üzleteiben csak szappanokat találhatunk, ám a termékek szakértője, Asztalos Lili Lush-tudással felvértezve tartott velünk a vonzóbb külsőért folytatott ádáz dzsihádunkban.

11:00
A Csapat elfoglalja az Átváltoztatunk Stúdióját, és lassan munkának áll. Stylistunk, Már Robi szobájában mindenütt Borgo és a Montonelli cipők sorakoznak, természetesen magasabbnál magasabb sarkakkal. Persze a legfontosabb pontról, a ruhákról sem feledkezhetünk meg, Robi szebbnél szebb darabokat hozott a GAS és a Sugarbird üzleteiből. Ahhoz, hogy a kép teljes legyen, nem feledkezhetünk meg az ékszerekről sem, amiket a Brosway biztosított számunkra.

A lányok haját a Gyémánt Hajklinika fodrásza, Szávics Timi készítette el pár nappal a Nagy Nap előtt, természetesen a Lush termékeivel. Timi a Lush a Cynthia Sylvia Stout-ot használta, aminek alapja a testes barna sör, ez egyébként kitűnő hajkondicionáló, és fénylővé teszi a hajat. Ezután természetesen a hajkondicionáló sem maradhatott el, ami pedig szép fényt és tartást ad a hajnak, és nem engedi, hogy a haj lelapuljon.

 

 

Lush, Cynthia Sylvia Stout sampon - 1 690 Ft
Lush,Veganese hajkondicionáló - 1 590 Ft

 

Hogy tetszik a hajad?
Hermina:  Sajnos korábban a frufrum le lett vágatva, így Timinek nem sok lehetősége volt az átváltoztatásra, de szerintem kihozta belőle a legjobbat. Már nem középen választom el a hajam, hanem féloldalasan.

Bemutatjuk: Bartók Krisztiánt
A Megasztárból jól ismert énekes-fodrász bár hiába is kértük énektudását nem csillogtatta meg előttünk, helyette megmutatta, mire is képes valódi szakmájában. Krisztián jelenleg már a médiában, és a divatbemutatók világában is ismert hajszobrász. A Női Portál Átváltoztatunk csapatának oszlopos tagja.



Hermina klasszikus frizuráját rendkívül kreatívan készítetted el. Elegáns, visszafogott, klasszikus, ugyanakkor rendkívül szexi és vagány hajkoronát kapott.

Miért pont ezt a stílust választottad, és mit javasolnál Herminának?Kriszián:  Hermina arca "arisztokratikus" benyomást kelt, amit nem kellene dugdosnia! Mutassa meg bátran, és az alacsony homloka sem indokolaj a fru-fru létét. Kifejezetten egy klasszikus szépség, és ha már klasszikus, nyugodtan visszanyúlhat a múltba, egyenesen a '30-as évekig ahonnan jó pár ötletet meríthet a jelenlegi hajhosszához alkalmi megjelenések kapcsán. Tehát hullámok és fürtök!

Bemutatjuk: Gáspár Vikit
Gáspár Viki a TIGI hivatalos sminkese, aki évek óta sminkel divatbemutatókon, fotózásokon, haj show-kon, mindezen felül pedig saját iskolájában magas színvonalon oktatja nem mindennapi tudását. Rendszeresen dolgozik szakmai lapokkal, női magazinokkal.

 

Addig amíg fotósunk beállítja a tökéletes fényeket, és „felépíti” a stúdiót, a smink már készül is. Gáspár Viki, vezető sminkes a Hermina kérésére, natúr sminket készít, természetesen a Lush termékeit bevonva.

Hermina:  A smink nagyon tetszett, hiszen nagyon előnyös lett a szemem hangsúlyozása. Otthon megnéztem, hogyan lett a szemem elkészítve, és ígérem, megfogadom a sminkes tanácsait. A bőröm (májfolt) problémáira is adott tanácsot, amit ezúton is köszönök.

 

Tunika, Gas
Sál, Gas
Brosway, Legami nyaklánc - 21 300 Ft

Viki, miket használtál Hermina sminkjéhez?
Gáspár Viki:  Kipróbáltam az Ultra Light nevű krémet, ettől egy picit zsíros lett a bőre. Nagyon keveset kell belőle használni, mert másképp nagyon csúszós, zsíros lesz a bőrfelület. Ezt a krémet azoknak ajánlom, akiknek nem szép a bőrfelszíne, picit pattanásosabbak. Erre pedig fel lehet tenni az alapozót.
Az alapozáshoz kipróbáltam a Lush új termékét, a Colour Supplement-et. Ezzel tüntettem el Hermina karikáit. Az alapozót töményen használtam, nem tettem bele semmiféle krémet.
Az ajkait is előkészítettem, a Lush after eight ízű ajakradírját használtam, amivel kicsit leradíroztam a száját, hogy szebb legyen rajta a szájfény. Az ajakradír különlegessége, hogy használat után nem kell lemosni, hisz bármily meglepő, emberi fogyasztásra is alkalmas.
Annyit változtattam az arcán, hogy javítottam a szemöldökét, ami egyébként nagyon szép ívű, viszont a hajszínéhez nagyon világos volt. Igazság szerint sokkal sötétebbre festettem volna, de azt akartam, hogy ne érezze magát annyira idegennek.
Mivel Hermina nem akart belemenni egy füstösebb satírba, ezért a szemét csak kívül hangsúlyoztam padlizsán színnel, ami hasonló színű, mint a haja. Ehhez tettem még egy kis barnát, hogy harmonikus legyen, és csak a külső szemhéját mélyítettem. Egyébként semmi korrekcióra sem volt szükség.
Végül matt port használtam a természetesség miatt, hiszen azt kérte, hogy natúr sminket készítsek neki. Pirosító helyett pedig a Lush barnító krémjét használtam, majd egy szájfényt tettem rá.

Lush, Ultra Light arckrém – 2990 Ft
Lush, Colour Supplement krémárnyaló – 2690 Ft
Lush, Mint Julips cukros ajakradír – 1690 Ft
Lush,Charlotte Island színezett testápoló – 1690 Ft

A haj és a smink tökéletes, Hermina érezhetően jobban érzi magát, és egyre több mosolyt látunk az arcán. Most pedig Robin a sor, aki több összeállítást is készített Herminának.
Először a Sugarbird egyik ruhájában láthatjuk Herminát, a nőies vonalat képviselve.

 

Bemutatjuk: Már Robit
Playboy, Esti Frizbi, Névshowr, Tóth Bori bemutatók. A teljesség igénye nélkül egy kis ízelítő Már Robi munkái közül. Bátran kijelenthetem, a mai Magyarországon szakmájában ő a legelismertebb, legismertebb és legprofibb stylist.

Miért előnyös Herminának ez az összeállítás?
Már Robi:
  Az összeállításokban a bő ujjú és mell alól bővülő darabokat helyeztem előtérbe, ugyanis ezek képesek a szélesebb csípő ellensúlyozására. Mindenféleképpen a nőiesebb öltözéket kellene előtérbe helyeznie, aminek leghangsúlyosabb darabja, és elengedhetetlen, szerves része a magas sarkú cipő is, ami hosszabbítja a lábat.

Apropó. Magas sarkú cipők. A Borgo, és a Montonelli cipői sorakoztak tucat számra stylistunk, Robi szobájában. A Borgo saját márkáját, az Ambergrayt mutattuk be Herminának, aki maga is meglepődött, ugyanis az egyes darabok magasságuk ellenére is kényelmesek voltak.

Brosway, Legami nyaklánc – 22 800 Ft
Felső, Sugarbird -  9.890 Ft
Szoknya, Sugarbird - 16.990 Ft
Brosway, Diamond nyaklánc Viola kristály, Jáde és Hematit kövekkel - 26400 Ft
Brosway, Diamond gyűrű, Viola kristály, Jáde és Hematit kövekkel - 26 400 Ft
Montonelli- 18 100 Ft

- Ezek közül is a platformosat javasolnám, ami mindenki számára előnyös, ráadásul tartást is ad. – vallja Robi.

Az idei tavasz-nyári kollekció részét képezik a közkedvelt Sugarbird márka és az Ambergray vadonatúj limitált szériás cipői, melyek kizárólag a Borgo üzleteiben, és a Sugarbird egyes üzleteiben találhatók meg. Ezek közül is találtam párat a kínálatban. A Sugarbird folyton megújuló kollekciói utcai és alkalmi kreációkat, luxus és mindennapi viseleteket is egyaránt tartalmaznak az igényes nők minden korosztálya számára, melyeket az évente több alkalommal, nagy sikerrel mutat be exkluzív divatbemutatóin.

A Montonelli cipő egyszerűen eszméletlenül jók voltak. A modellek az eleganciát, a nőiességet és a fiatalságot tükrözik. Háttérinfóként annyit említenék, hogy a legtöbb cipőt Brazíliában gyártják, de van olasz és portugál cipő is kínálatukban. Természetesen a cipőkön kívül rengeteg divatos és egyben extra kényelmes szandál és papucs vár Titeket az üzleteikben.

Végül, de nem utolsó sorban essen szó az ékszerekről, ugyanis az összeállításokat a Brosway szebbnél szebb ékszerei keltették életre. A kedvenc a Hermina karján látható karkötő volt, aminek kapcsán Robi a következő tanácsot adta:

- Ékszert sportosabb ruhához is hordhatunk, csak arra figyeljünk, hogy stílusban ne üssön el...

Ezután pedig a Gas kis fehér ruháját láthatjuk rajta, rózsaszín sállal. Ahogy ránézek, fel sem ismerem, olyan, mintha nem is ő lenne. A fotózás elején még egy szégyenlős lányt láthattunk, aki azt kérte, hogy ha nem muszáj, ne legyen bent a teljes csapat a fotózáson, a végén pedig úgy pózolt, mint egy igazi modell.

Hermina:  A fotózás nagyon tetszett. Zoli nagyon segítőkész volt, segített a pózokban, így kellemes hangulatban telt a fotózás.

Bemutatjuk: Marek Zoltánt
Marek Zoltán, a B photographed tehetséges fotósa, fiatal kora ellenére rengeteg precíz és különleges munkát tudhat maga mögött. Számos online magazin jelenteti meg fotóit heti rendszerességgel. A közismert Oleg Boris UK hivatalos fotóasszisztense, és a Női Portál fotósa.

A B Photographed fiatal fotósa, Marek Zoltán a következőképp emlékszik vissza a fotózásra:
- Bár Hermina érezhetően izgult, és újszerű volt számára ez a történet, mégis egyszerű volt dolgozni vele, mert Viki, Krisztián és Robi is kitettek magukért. Nekem ehhez néhány kedves szót, megfelelő fényt és beállítást kellett hozzáadnom, és kész is lett a remekmű.

 

Tanácsok tucatjai után már csak egy kérdésem maradt. Ugyan tudtunk hatni Hermina életére? 
Hermina:  Igen. Innentől kezdve próbálok egyre nőiesebb ruhákat hordani, és több kiegészítővel feldobni a ruhatáram. A fotózáson a ruhák számomra kicsit furcsák voltak, soha nem hordtam ilyeneket, a magas sarkú cipőkről nem is beszélve. Persze ebből is tanultam.

Hermina végül boldogan, egy Montonelli cipővel és Sugarbird ruhával távozott!

Ezúton is köszönjük szponzoraink támogatását!

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL