MÁGIA

Tudni szeretnéd, mikor fogsz férjhez menni? - 2. rész

Szerző:
Szabó Anna
Az esküvő életünk egyik legszebb napja. De vajon mikor köszönt már be az életbe? Ha elvégzed az alábbi varázslatokat, máris okosabb leszel.

 

A hajszál és a gyűrű

Szerezz egy hosszú hajszálat (akár a saját hajadból, akár valaki máséból), és fűzz rá egy arany jegygyűrűt. Tartsd a hajszálat a bal kezed hüvelyk- és mutatóujjával. A gyűrű lógjon le a hajszálról. Tedd a bal könyöködet az asztalra. A gyűrűt óvatosan lógasd egy üres vizespohár közepébe, a perem alá. A kezed és az egész karod legyen teljesen mozdulatlan. Ha a gyűrű egyáltalán nem mozdul meg, akkor még sokáig kell várnod az esküvődre.


Ha azonban előre-hátra hintázik a gyűrű és eközben nekiütközik a pohár falának, számold meg, hogy öt perc alatt hányszor ütközik a pohárnak. Ezután számold meg, hogy a keresztneved és a családi neved összesen hány betűből áll, és ebből a számból vond ki azt, ahányszor a gyűrű a pohár falának ütközött öt perc alatt. Annyi év múlva fogsz férjhez menni, amilyen számot kaptál a kivonás után. Ha a szám negatív, akkor egy éven belül férjhez fogsz menni.

A kártya


Ha ki akarjátok deríteni egy női társaságban, hogy ki fog először férjhez menni, osszatok szét magatok között egy csomag hagyományos játékkártyát. A kártyalapok felfelé nézzenek. Az fog először férjhez menni, akinek a piros/kőr király jut. (Férfiaknál a piros/kőr dáma a nyerő.)


Páratlan számú (három, öt, hét stb.) ember álljon körbe. A kör közepére tegyetek egy pakli jól megkevert kártyát egy dobozba vagy zacskóba. A kör minden tagja húzzon egy kártyát, amíg az egész pakli el nem fogy. Az fog először férjhez menni, aki kihúzza a piros/kőr ászt. Francia kártya esetén a treff kettest, magyar kártya esetén a makk hetest húzó fog utoljára férjhez menni, a pikk ászt ill. zöld hetest húzó pedig egyáltalán nem fog férjhez menni.

A tükör és a Hold


A következő varázslatot december 24-én vagy 25-én este kell elvégezni. Kérj kölcsön egy férfitól egy selyemzsebkendőt. Vidd a zsebkendőt egy tükörrel együtt egy tócsához, tóhoz vagy forráshoz, és várakozz egyedül, amíg a Hold el nem kezd felkelni.


Amikor a Hold már elég magasan van, fordíts hátat a víznek. A tükröt tartsd a magasba úgy, hogy ne csak a Holdat lásd benne, hanem a Hold vízben tükröződő képét is. Most tedd a selyemzsebkendőt az arcodra, és számold meg, hogy hány Holdat látsz a tükörben.

Ha csak kettőt látsz, akkor több, mint egy év fog eltelni addig, amíg férjhez mész. Ha kettőnél többet látsz, akkor akkor annyi hónap fog eltelni az esküvődig, ahány Holdat látsz a tükörben.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL