DIVAT

Nyaralásra fel!

Szerző:
Szabó Anna
Már biztos te is javában tervezed a nyaralást. Akár egy vad kalandtúrára, akár egy városnézésre, vagy romantikus tengerpartra mész, mindig ügyelj a megfelelő és divatos öltözetre!

 

Vadromantika

Sokan álmodoznak arról, hogy beülnek az autóba és hetekig csak utazgatnak bele a nagyvilágba. Nincsenek tervek, se szabályok, csak maga az örömteli lét. Ha pároddal ilyen útra készültök, mindképp kényelmes, és vagány cuccokat pakolj a bőröndbe. Légy természetes, de azért maradj nőies!

A legtrendibb kiegészítő

Bárhová is mész nyaralni, a szalmakalapod mindig legyen nálad. Nem csak az erős napsugárzásoktól véd, de a szalmakalapok egyben az idei nyár egyik sláger kiegészítői is.

Hív a tengerpart

Ha a tengerpartra utazol, feltétlen szerezz be néhány szexi nyári ruhát. Akár mezítláb is sétálhatsz a meleg homokban, és strandolás után is egyszerűen csak belebújsz. A farmer sort minden nyár örök darabja, de választhatsz egy tunikát fehér sorttal is.

Városnéző szettek

Húzz fel egy kényelmes vászonnadrágot és egy topot, és már nyakadba is veheted a várost. A kényelmes és díszes szandálok közül bármelyiket választhatod, akár több órás sétára is indulhatsz bennük. De az is tökéletes, ha egy kényelmes sortot választasz egy batikolt fölsővel, vagy egy egyszerű farmert szandállal.

Kirándulj terepszínekben!

Ha szeretsz a természetben bóklászni, akkor válaszd a terepszíneket. A zöld és barnás színek egyvelege idén nyáron, az erdőn kívül is trendi.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL