SZÁMMISZTIKA

Melyik napon házasodj?

Szerző:
Szabó Anna
A dátumoknak kiemelt jelentősége van életünkben, hiszen fontos számkombinációk. Érdemes figyelembe venni a számmisztika szabályait a házasságkötéskor is, és egy szerencsés napra időzíteni a nagy eseményt.

 

Az esküvő napjának kiválasztásakor a menyasszony és/vagy a vőlegény születési dátumát kell alapul venni. Elég a napot figyelembe venni, a hónapnak nem fontos egyeznie. Tehát, ha a menyasszony, vagy a vőlegény 18-án született, akkor bármelyik hónap 18. napja tökéletes választás, így a személyiségének a rezgései harmonizálni fognak a házasságáéval. Szerencsésebb, ha a férfi születési dátumára esik a választás, hiszen ő veszi el feleségül a nőt, de a menyasszony születési dátuma is megfelelő.
Ha már foglaltak ezek a dátumok, akkor az is ugyanolyan jó megoldás, ha a születésnap dátumának egyszerűsített változatára tűzitek ki az esküvőt. Ha például 9-én, 18-án, vagy 27-én születtél, akkor bármelyik hónap 9-e is tökéletes megoldás. A születési dátum egyszerűsített számának megtalálásához csak annyit kell tenned, hogy a születési dátumod két számjegyét összeadod, és máris megkapod az egyjegyű számot, ami egyezik a születési rezgéseddel. (Ha 23-án születtél, akkor 2+3= 5-ös)
Az a lehető legszerencsésebb, ha a házasulandó pár mindkét tagjának ugyanaz a születési szám rezgése, és még az esküvő dátumát is sikerül erre a napra időzíteni, de ez igen ritka.

A házasság rezgésszáma

Az esküvő dátuma minden esetben ad egyfajta színezetet a házasságnak. Keresd ki az alábbi dátumok alapján, hogy a te esküvőd milyen rezgéssel rendelkezik.

 

Kattints a kapott számra!

ha 1-én, 10-én, 19-én, 28-án születtél

ha 2-án, 11-én, 20-án, 29-én születtél

ha 3-án, 12-én, 21-én, 30-án születtél

ha 4-én, 13-án, 22-én, 31-én születtél

ha 5-én, 14-én, 23-án születtél

ha 6-án, 15-én, 24-én születtél

ha 7-én, 16-án, 25-én születtél

ha 8-án, 17-én, 26-án születtél

ha 9-én, 18-án, 27-én születtél

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL