DIVAT

Menyasszonyiruha trend 2010

Szerző:
Szabó Anna
Az esküvői ruhák is haladnak a korral, így minden évben újabb és újabb ruhakölteményekkel találkozhatunk a menyasszonyi ruhaszalonokban. Az idei évben lesznek igen merész megoldások, de természetesen a hagyományos stílus is képviselteti magát.

 

Karcsú sziluett

A klasszikus menyasszonyi ruhával ellentétben a szűk, testhez simuló fazonok jelentik az esküvői ruhák új generációját. Ez a stílus főleg a karcsú derékra helyezi a hangsúlyt. Ahogy a ruhák végigkövetik a test vonalát, kirajzolódik a karcsú sziluett.

Bálkirálynő stílus

Ha szereted a kosztümös filmeket és a romantikus esküvők híve vagy, akkor a bálkirálynő fazon lesz a kedvenced. A klasszikus menyasszonyi ruha nőies, elegáns és a földig ér, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

Retro hangulat

Az 50-es évek hangulata köszön vissza ezeken a menyasszonyi ruhákon. A főbb stílusjegyeket a csipkés betétek, széles övek és fodros megoldások jelentik. Ha feltűnő ruhára vágysz, akkor az elöl térdig, hátul földig érő fazon remek választás, ha azonban konzervatívabb esküvőt tervezel, akkor a lágyabb esésű, visszafogott fazonokat ajánljuk a figyelmednbe.

Rafinált uszályok

Szintén az 50-es években járunk, akkor volt ugyanis nagy divat a hosszú, több méteres uszály és a sellő, vagy hableány jellegű alkalmi viseletek. Most menyasszonyi ruhaként is magadra ölthetsz egy Audrey Hepburn féle ruhakölteményt.

Legyél igazi királynő

Ezt a stílus maga a finom elegancia. A lágy esésű anyagok, az egyedi redőzés és a mell alatti övrész fenségessé teszik a megjelenést. Biztos, hogy egy ilyen ruhában felejthetetlen élmény lesz kimondani az Igent.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL