250 g fettuccine tészta
350 g nagyobb darabokra vágott karfiol
350 g nagyobb darabokra vágott brokkoli
80 g vaj
3 teáskanál fokhagymakrém
35 g zsemlemorzsa
2 szardellafilé durvára vágva
1. A tésztát főzzük al dente állagúra, majd szűrjük le. Közben forraljunk vizet egy nagy lábasban, tegyük bele a karfiolt és a brokkolit, és főzzük, míg épp megpuhul. A zöldségeket öblítsük le hideg vízzel, majd csepegtessük le.
2. Egy nagy serpenyőben olvasszuk fel a vajat, dobjuk bele a fokhagymát és a zsemlemorzsát, majd folyamatosan kevergetve pirítsuk aranybarnára.
3. Ekkor óvatosan keverjük hozzá a szardellát is. Egy nagy tálban keverjük össze a tésztát a karfiollal, a brokollival és a zsemlemorzsával.
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK