MÁGIA

Tudni szeretnéd, mikor fogsz férjhez menni? 1. rész

Szerző:
Szabó Anna
Bizonyára téged is izgalommal tölt el, és sokat gondolkodsz azon, hogy mikor köszönt rád életed legszebb napja. Az alábbi varázslatok segítségével könnyen megállapíthatod, hogy mikor is érkezik el a várva várt esküvő!

 

A borsóhüvely

Keress egy olyan borsóhüvelyt, amelyben nyolc borsószem van. Könnyedén ki tudod tapintani úgyis, ha nem bontod fel, hiszen a szemek kirajzolódnak a hüvelyen keresztül. Fehér cérnával vagy fonallal akaszd a borsóhüvelyt az ajtó fölé. Ha az első ember, aki belép az ajtón, nem családtag és agglegény vagy hajadon, akkor az esküvőd egy éven belül le fog zajlani.

A vörös rózsa

Szakíts le egy teljesen kinyílt vörös rózsát június folyamán, reggel hét óra előtt. A rózsát tedd egy fehér borítékba. A borítékot zárd le viasszal, és a bal kezed gyűrűsujjával készíts lenyomatot a viaszra. Ezután tedd a borítékot a párnád alá, és próbáld megjegyezni az aznapi álmaidat.


Ha vízről, mezőkről, virágokról, hegyekről, üvegről, gyerekekről, szülőkről, orgonazenéről, ezüstről vagy a Holdról álmodsz, egy éven belül férjhez fogsz menni.

Ha álmodban óriásokat, állatokat, madarakat, halakat, papírt, tükröt vagy Napot látsz, akkor még öt évet kell várnod az esküvőig.

Ilyenkor szerencsétlen dolog, ha aranyról, harangokról, hüllőkről, viharokról vagy katonákról álmodsz, mert előfordulhat, hogy örökké hajadon fogsz maradni.


A kakukk

Amikor valamelyik év során először hallasz kakukkot, mondd hangosan:


"Kakukk, kakukk, válaszolj nekem,
Válaszold meg most kérdésem.
Kérlek, mondd meg az igazságot:
Meddig kell várnom a házasságot?"


Ahányszor szól a kakukk ezután, annyi évet kell még várnod az esküvődig.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL