2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az északi szél angyala elfújja a régi beidegződéseket

Herceg Petra

Ha vannak bizonyos visszatérő rossz beidegződéseid, melyektől szeretnél véglegesen megszabadulni, akkor Ruhiel, a szelek angyala lesz a segítségedre. Ruhiel a négy szél erejét hozza el neked, melyek együttes erővel támogatnak a beidegződéseid leküzdésében.

 

Mindnyájunk életében adódnak olyan élethelyzetek, időszakok, amikor vissza-visszatérő problémákba ütközünk, és valahogy nem bírunk velük. Újabb és újabb csapdát állít a sors, és mi sorra elbukunk. Ilyekor van szükség a minta feloldására, hiszen a beidegződések egy lelki minta alapján működnek. Ruhiel, a szelek angyala elhozza a négy szél erejét, hogy együttesen átsegítsenek a problémádon, és ne kövesd el többé újra meg újra ugyanazokat a hibákat.

Hívd Ruhielt

A szél négy irányból fúj, más és más levegőt hozva az életedbe. Ruhiel a szelek angyala elfújja a régi dolgokat, felfrissíti és felüdíti a szellemet. Így szól Ruhiel üzenete: „Én vagyok a változás szelének ereje. Választhatod a hűvös keleti szelet, amely megtisztít és felélénkít, elfújja, amitől meg szeretnél szabadulni, miközben a nyugati szél felfrissíti és felüdíti a szellemet. Vagy választhatod meleg déli szelem erejét, amely energiával és életerővel vesz körbe, és lehetővé teszi, hogy fejleszd pozitív tulajdonságaidat.”
Ha szeretnél megszabadulni valamitől a múltadból, akkor könyörögj Ruhiel angyalhoz, és fogadd be a szél frissítő erejét az életedbe. Így hívd Ruhiel angyalt: „ Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, hozd el nekem a keleti szél erejét, hogy megszabaduljak valamitől a múltamból. Segíts rajtam, és gyengéd nyugati szeleddel emeld fel szellemem, hogy új szemszögből lássam az életem, déli szeleddel pedig erősítsd fel pozitív tulajdonságaimat. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Az északi szél gyógyító ereje

Bizonyára észrevetted, hogy a fenti könyörgésben nem esett szó az északi szélről. Ennek oka, hogy az északi szélnek különleges gyógyító ereje van, és külön könyörgés tartozik hozzá. Ereje önmagában is nagy segítség, hiszen képes elménkből eltávolítani a rossz programokat.
Ruhiel üzenete az északi szél erejéről így szól: „Én vagyok a négy szél lehelete. Hívj segítségül, és elhozom neked az északi szél gyógyító erejét. Ez az erő képes elkülöníteni és eltávolítani elmédből a rossz programokat.” Ha az északi szél segítségére van szükséged, akkor úgyszintén Ruhielhez, a négy szél angyalához tudsz fordulni: „ Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, hozd el nekem az északi szél erejét, amely eltávolítja a programot az elmémből, ami miatt ugyanazokat a hibákat követem el az életben. Szabadíts fel egyszer és mindenkorra. A szeretet és a fény nevében, a szeretetés a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Könyv: Angela McGerr: Az angyalok hatalma, Alexandra Kiadó

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az egészséges pajzsmirigyműködés elérhető, ha ezeket a megfelelő ételeket fogyasztod

Az egészséges pajzsmirigyműködés elérhető, ha ezeket a megfelelő ételeket fogyasztod

A pajzsmirigy, olyan hormonokat termel, melyek számos folyamatot szabályoznak a szervezetben, beleértve az anyagcserét, a szívverést és a hőmérsékletet. Ám a bevitt táplálék mennyisége és minősége közvetlenül befolyásolja a működését, ezért a kiegyensúlyozott étrend rendkívül fontos. Különösen akkor, ha pajzsmirigy alul- vagy túlműködést diagnosztizáltak nálad. Néhány étel javíthatja, vagy súlyosbíthatja az állapotodat. 

Tovább »
 Milyen gyorsan leled meg az alvó madarat?

Milyen gyorsan leled meg az alvó madarat?

Úgy tűnik a nagy nyüzsgésben elaludt egy madárka. Vajon milyen gyorsan találod meg? Mit gondolsz, elég jó a szemed az ilyen jellegű feladatokhoz, hogy ki tudod szúrni azt, ami nem illik oda a képre vagy el van rejtve? Ezek a feladatok rengeteget segítenek a készséged fejlesztésében. Lássuk, hogy a madárka most miként járul hozzá azzal, hogy elaludt…

Tovább »
Hogyan képzeled el Istent? - A válasz feltárja, milyen lelki adományt kaptál

Hogyan képzeled el Istent? - A válasz feltárja, milyen lelki adományt kaptál

Ismerd meg jobban önmagad, és fedezd fel azokat a csodás lelki adományokat, amelyeket odafentről kaptál. Ehhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a képet, amelyik a leginkább szimbolizálja Istent a számodra! Készen állsz arra, hogy megtudd az igazságot önmagadról? Akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Aloe Vera, a gyógyító csoda

Az aloe vera jótékony hatásait már több évtizede ismeri a szakirodalom, de még mindig nem olyan népszerű, mint gondolnánk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép