2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az északi szél angyala elfújja a régi beidegződéseket

Herceg Petra

Ha vannak bizonyos visszatérő rossz beidegződéseid, melyektől szeretnél véglegesen megszabadulni, akkor Ruhiel, a szelek angyala lesz a segítségedre. Ruhiel a négy szél erejét hozza el neked, melyek együttes erővel támogatnak a beidegződéseid leküzdésében.

 

Mindnyájunk életében adódnak olyan élethelyzetek, időszakok, amikor vissza-visszatérő problémákba ütközünk, és valahogy nem bírunk velük. Újabb és újabb csapdát állít a sors, és mi sorra elbukunk. Ilyekor van szükség a minta feloldására, hiszen a beidegződések egy lelki minta alapján működnek. Ruhiel, a szelek angyala elhozza a négy szél erejét, hogy együttesen átsegítsenek a problémádon, és ne kövesd el többé újra meg újra ugyanazokat a hibákat.

Hívd Ruhielt

A szél négy irányból fúj, más és más levegőt hozva az életedbe. Ruhiel a szelek angyala elfújja a régi dolgokat, felfrissíti és felüdíti a szellemet. Így szól Ruhiel üzenete: „Én vagyok a változás szelének ereje. Választhatod a hűvös keleti szelet, amely megtisztít és felélénkít, elfújja, amitől meg szeretnél szabadulni, miközben a nyugati szél felfrissíti és felüdíti a szellemet. Vagy választhatod meleg déli szelem erejét, amely energiával és életerővel vesz körbe, és lehetővé teszi, hogy fejleszd pozitív tulajdonságaidat.”
Ha szeretnél megszabadulni valamitől a múltadból, akkor könyörögj Ruhiel angyalhoz, és fogadd be a szél frissítő erejét az életedbe. Így hívd Ruhiel angyalt: „ Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, hozd el nekem a keleti szél erejét, hogy megszabaduljak valamitől a múltamból. Segíts rajtam, és gyengéd nyugati szeleddel emeld fel szellemem, hogy új szemszögből lássam az életem, déli szeleddel pedig erősítsd fel pozitív tulajdonságaimat. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Az északi szél gyógyító ereje

Bizonyára észrevetted, hogy a fenti könyörgésben nem esett szó az északi szélről. Ennek oka, hogy az északi szélnek különleges gyógyító ereje van, és külön könyörgés tartozik hozzá. Ereje önmagában is nagy segítség, hiszen képes elménkből eltávolítani a rossz programokat.
Ruhiel üzenete az északi szél erejéről így szól: „Én vagyok a négy szél lehelete. Hívj segítségül, és elhozom neked az északi szél gyógyító erejét. Ez az erő képes elkülöníteni és eltávolítani elmédből a rossz programokat.” Ha az északi szél segítségére van szükséged, akkor úgyszintén Ruhielhez, a négy szél angyalához tudsz fordulni: „ Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, hozd el nekem az északi szél erejét, amely eltávolítja a programot az elmémből, ami miatt ugyanazokat a hibákat követem el az életben. Szabadíts fel egyszer és mindenkorra. A szeretet és a fény nevében, a szeretetés a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Könyv: Angela McGerr: Az angyalok hatalma, Alexandra Kiadó

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 figyelmeztető jel, hogy támad a Sötét Energia - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle

10 figyelmeztető jel, hogy támad a Sötét Energia - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle

Rengeteg ember van, aki nem is észleli tudatosan, hogy a negatív energia jelen van az életében, márpedig ez igencsak káros lehet, hiszen nagyban befolyásolja a kedélyállapotot és gondolkodásmódot. A negatív energia mindenki életében felbukkanhat, de megjelenése főként akkor veszélyes, ha egyébként is mérgező személyiségek és negatív gondolkodású emberek vesznek körül.

Tovább »
Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

A Tarot mai üzenete: "Az Igazságosság üzenete egyszerű. A jövőnket mi alakítjuk tetteink által."

Tovább »
A keddi nap angyalüzenete

A keddi nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolatod ezt követi. Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad, virágba borul majd minden más kapcsolatod is."

Tovább »

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép