2017. november 20. - Jolán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 20. - Jolán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az északi szél angyala elfújja a régi beidegződéseket

Herceg Petra

Ha vannak bizonyos visszatérő rossz beidegződéseid, melyektől szeretnél véglegesen megszabadulni, akkor Ruhiel, a szelek angyala lesz a segítségedre. Ruhiel a négy szél erejét hozza el neked, melyek együttes erővel támogatnak a beidegződéseid leküzdésében.

 

Mindnyájunk életében adódnak olyan élethelyzetek, időszakok, amikor vissza-visszatérő problémákba ütközünk, és valahogy nem bírunk velük. Újabb és újabb csapdát állít a sors, és mi sorra elbukunk. Ilyekor van szükség a minta feloldására, hiszen a beidegződések egy lelki minta alapján működnek. Ruhiel, a szelek angyala elhozza a négy szél erejét, hogy együttesen átsegítsenek a problémádon, és ne kövesd el többé újra meg újra ugyanazokat a hibákat.

Hívd Ruhielt

A szél négy irányból fúj, más és más levegőt hozva az életedbe. Ruhiel a szelek angyala elfújja a régi dolgokat, felfrissíti és felüdíti a szellemet. Így szól Ruhiel üzenete: „Én vagyok a változás szelének ereje. Választhatod a hűvös keleti szelet, amely megtisztít és felélénkít, elfújja, amitől meg szeretnél szabadulni, miközben a nyugati szél felfrissíti és felüdíti a szellemet. Vagy választhatod meleg déli szelem erejét, amely energiával és életerővel vesz körbe, és lehetővé teszi, hogy fejleszd pozitív tulajdonságaidat.”
Ha szeretnél megszabadulni valamitől a múltadból, akkor könyörögj Ruhiel angyalhoz, és fogadd be a szél frissítő erejét az életedbe. Így hívd Ruhiel angyalt: „ Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, hozd el nekem a keleti szél erejét, hogy megszabaduljak valamitől a múltamból. Segíts rajtam, és gyengéd nyugati szeleddel emeld fel szellemem, hogy új szemszögből lássam az életem, déli szeleddel pedig erősítsd fel pozitív tulajdonságaimat. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Az északi szél gyógyító ereje

Bizonyára észrevetted, hogy a fenti könyörgésben nem esett szó az északi szélről. Ennek oka, hogy az északi szélnek különleges gyógyító ereje van, és külön könyörgés tartozik hozzá. Ereje önmagában is nagy segítség, hiszen képes elménkből eltávolítani a rossz programokat.
Ruhiel üzenete az északi szél erejéről így szól: „Én vagyok a négy szél lehelete. Hívj segítségül, és elhozom neked az északi szél gyógyító erejét. Ez az erő képes elkülöníteni és eltávolítani elmédből a rossz programokat.” Ha az északi szél segítségére van szükséged, akkor úgyszintén Ruhielhez, a négy szél angyalához tudsz fordulni: „ Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, hozd el nekem az északi szél erejét, amely eltávolítja a programot az elmémből, ami miatt ugyanazokat a hibákat követem el az életben. Szabadíts fel egyszer és mindenkorra. A szeretet és a fény nevében, a szeretetés a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Könyv: Angela McGerr: Az angyalok hatalma, Alexandra Kiadó

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

Régóta lottózol és eddig csak kis nyereményeid voltak vagy esetleg semmi? Esetleg néha szeretsz a kaparós sorsjegyekkel próbálkozni? Vagy csak jó volna, ha legalább az internetes játékokban több szerencséd lenne? A Fortuna Privata varázs segítségével olyan szerencsével ruházhatod fel magadat, amivel szerencsésebb leszel a szerencsejátékokban! Azért ne ess át a ló túloldalára és óvatosan használd, mert elhiheted, hogy működik!

Tovább »
Rhonda Byrne 2018-as üzenete a csillagjegyeknek! - Vajon mit tanácsol neked?

Rhonda Byrne 2018-as üzenete a csillagjegyeknek! - Vajon mit tanácsol neked?

Rhonda Byrne az ausztrál forgatókönyv író és producer olyan nagysikerű könyvek szerzője is, mint a Titok, a Varázslat és az Erő. Neki köszönhetjük, hogy teret nyert a Vonzás Törvénye és felhívta a figyelmünket a teremtő erőnkre. Most pedig megtudhatod azt játékos csillagjóslatunkból, hogy milyen üzenete van 2018-ra a csillagjegyeknek, ezáltal mit tanácsol neked, mit kellene tenned!

Tovább »
9 jel, hogy megcsal a pasid - Maguk a férfiak árulták el a jeleket!

9 jel, hogy megcsal a pasid - Maguk a férfiak árulták el a jeleket!

Igen, olykor hűtlenek vagyunk, ám nem biztos, hogy mindennek a jeleit fel is ismeritek, Drága Hölgyeim. Lehet, hogy férfitársaim most megorrolnak rám, de én veszem a bátorságot, és megosztom veletek azokat a jeleket, melyek arra utalnak, hogy egy harmadik fél is van a kapcsolatotokban. 

Tovább »

Kalkulátor

Parfüm horoszkóp

Olykor nem is olyan könnyű kiválasztani a személyiségedhez illő parfümöt. Ebben lesz segítségedre ez a kalkulátor. Válaszd ki a csillagjegyet, amelyben születtél, és megtudod, mely parfüm illik hozzád.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép