2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az északi szél angyala elfújja a régi beidegződéseket

Herceg Petra

Ha vannak bizonyos visszatérő rossz beidegződéseid, melyektől szeretnél véglegesen megszabadulni, akkor Ruhiel, a szelek angyala lesz a segítségedre. Ruhiel a négy szél erejét hozza el neked, melyek együttes erővel támogatnak a beidegződéseid leküzdésében.

 

Mindnyájunk életében adódnak olyan élethelyzetek, időszakok, amikor vissza-visszatérő problémákba ütközünk, és valahogy nem bírunk velük. Újabb és újabb csapdát állít a sors, és mi sorra elbukunk. Ilyekor van szükség a minta feloldására, hiszen a beidegződések egy lelki minta alapján működnek. Ruhiel, a szelek angyala elhozza a négy szél erejét, hogy együttesen átsegítsenek a problémádon, és ne kövesd el többé újra meg újra ugyanazokat a hibákat.

Hívd Ruhielt

A szél négy irányból fúj, más és más levegőt hozva az életedbe. Ruhiel a szelek angyala elfújja a régi dolgokat, felfrissíti és felüdíti a szellemet. Így szól Ruhiel üzenete: „Én vagyok a változás szelének ereje. Választhatod a hűvös keleti szelet, amely megtisztít és felélénkít, elfújja, amitől meg szeretnél szabadulni, miközben a nyugati szél felfrissíti és felüdíti a szellemet. Vagy választhatod meleg déli szelem erejét, amely energiával és életerővel vesz körbe, és lehetővé teszi, hogy fejleszd pozitív tulajdonságaidat.”
Ha szeretnél megszabadulni valamitől a múltadból, akkor könyörögj Ruhiel angyalhoz, és fogadd be a szél frissítő erejét az életedbe. Így hívd Ruhiel angyalt: „ Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, hozd el nekem a keleti szél erejét, hogy megszabaduljak valamitől a múltamból. Segíts rajtam, és gyengéd nyugati szeleddel emeld fel szellemem, hogy új szemszögből lássam az életem, déli szeleddel pedig erősítsd fel pozitív tulajdonságaimat. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Az északi szél gyógyító ereje

Bizonyára észrevetted, hogy a fenti könyörgésben nem esett szó az északi szélről. Ennek oka, hogy az északi szélnek különleges gyógyító ereje van, és külön könyörgés tartozik hozzá. Ereje önmagában is nagy segítség, hiszen képes elménkből eltávolítani a rossz programokat.
Ruhiel üzenete az északi szél erejéről így szól: „Én vagyok a négy szél lehelete. Hívj segítségül, és elhozom neked az északi szél gyógyító erejét. Ez az erő képes elkülöníteni és eltávolítani elmédből a rossz programokat.” Ha az északi szél segítségére van szükséged, akkor úgyszintén Ruhielhez, a négy szél angyalához tudsz fordulni: „ Ruhiel, Ruhiel, Ruhiel, hozd el nekem az északi szél erejét, amely eltávolítja a programot az elmémből, ami miatt ugyanazokat a hibákat követem el az életben. Szabadíts fel egyszer és mindenkorra. A szeretet és a fény nevében, a szeretetés a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Könyv: Angela McGerr: Az angyalok hatalma, Alexandra Kiadó

 


 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Mindenkinek tanulnia kell a fejlődéshez és ehhez sokszor több életleckét is meg kell tanulnunk utunk során. Mindig azt, amire éppen szükségünk van, ami előmozdíthatja a fejlődésünket. A kérdés csupán az, hogy te vajon könnyedén tanulod meg ezeket a leckéket, vagy nagyon is nehezedre esnek és mindig küzdelmesek? Persze ez magától a leckétől is függ, de minden csillagjegy másképp áll hozzá! Tudd meg, hogy miként sajátítod el a személyes életleckéidet!

Tovább »
9 "rosszkislányos vonás", aminek a pasik képtelenek ellenállni - Ők vallották be!

9 "rosszkislányos vonás", aminek a pasik képtelenek ellenállni - Ők vallották be!

Sok esetben a nők rosszfiúkra vágynak, a férfiak pedig imádják a rosszkislányokat. És valljuk be, Drága Hölgyeim, mindkét részről van ebben valami! No de mit is jelent pontosan rosszkislánynak lenni? Az alábbiakban megmutatom, hogy szerintem melyek a rosszkislányokra jellemző tulajdonságok, amiknek egyszerűen nem tudunk ellenállni.

Tovább »
Milyen új ajtó nyílik meg előtted hamarosan? - Felfedi neked a Kapuk Jóskártya

Milyen új ajtó nyílik meg előtted hamarosan? - Felfedi neked a Kapuk Jóskártya

Hol ajtók nyílnak meg előttünk, hol pedig bezáródnak. Ez egy állandó folyamat, ami biztosítja a haladást, és azt, hogy mindig ott legyünk, ahol éppen lennünk kell. Az égiek pedig mindig terelnek bennünket, csak sokszor nem látjuk és nem halljuk meg őket. A Kapuk Jóskártya azonban a segítségedre lehet ebben, és megmutathatja, milyen új ajtó nyílik meg előtted az elkövetkezendő időszakban.

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép