DIVAT

Nagy nyári szandál mustra

Szerző:
Szabó Anna
A szandálok a nyár egyik legfontosabb kellékei, és egyben minden nő ruhatárának meghatározó darabjai. A bokaszandáloktól kezdve az ékköves és sokpántos fazonokon át a telitalpas modellekig minden megtalálható az idei év kollekcióiban.

 

Ékkövekkel kirakott

A nyári szandálok legfeltűnőbb változatai az ékkövekkel díszített darabok. Az idei szezonban sok-sok színes, csillogó kő, és gyöngyök ezrei teszik egyedivé a lábbeliket, legyen az egy lapos talpú, vagy magas sarkú szandál.

Nyári bokaszandálok

A téli bokacsizmák nyári változatai a boka szandálok. Ez a fazon az előzőhöz hasonlóan lapos talpú és magas sarkú változatban is létezik. A legnépszerűbbek az oldalt csatos, és hárul cipzáros fazonok.

Balerina variációk

Bátran kijelenthetjük, hogy nincs nyár balerina cipellők nélkül. Ez a bájos, kislányos fazon belopta magát a nők szívébe és az évek során közkedvelt nyári cipővé vált. Minden évben megújulnak, idén például lesznek boka balerinák, sokpántosak, és kövekkel, gyöngyökkel gazdagon díszített fazonok is.

Fókuszban a rüszt

Az idei kollekciók legérdekesebb fazonjai a lábfejet követő pántos, fűzős magas sarkú szandálok, melyek különösen kiemelik a szép lábfejet. A csak pántokból álló stílus a legizgalmasabb.

Teletalp

A fonott, vagy parafa talpú cipők soha nem mennek ki a divatból. Minden nyáron visszaköszönnek egy-egy újabb variációval. A romantikus masnis és virágos változatok mellett szegecselt és vadabb fazonok is megjelentek.

Magas szárú gladiátor fazonok

A gladiátor szandál nem a legnőiesebb viselet, de kényelmes és praktikus. A magas szárú fazonok pedig kifejezetten egyedi és látványos darabok.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL