ANGYALISKOLA

Ha negatív légkör vesz körül

Szerző:
Szabó Anna
Ha úgy érzed, negatív energia vesz körül, akkor fogadd meg Ariel angyal tanácsait. A rosszkedv, a kimerültség mindenkire rá törhet, de van kiút…

 

Ariel, a föld és ég angyala megtanít arra, hogyan töltődj fel éltető energiákkal, ha kimerültél, hogyan változtasd át az otthonodban, vagy a munkahelyeden téged körülvevő negatív energiákat pozitívvá, illetve, hogyan vedd magadhoz a levendulakék lángot, ha mások problémáinak a meghallgatása negatív érzelmi reakciókat vált ki belőled.

Ariel első tanácsa

Ha egy kicsit kiégettnek érzed magad, akkor Ariel első tanácsa, hogy menj ki a friss levegőre minden nap. Még télen is cselekedj így, sőt, főleg akkor, amikor rövidek a nappalok, hiszen a természetes fény sokkal jobb hatással van ránk, mint a művi világítás. Emellett szoktasd rá magad a mélyebb lélegzetvételre, hogy a friss levegő átjárhassa a testedet, mert a légzés táplálja az energiádat.

Ariel második tanácsa

Ha úgy érzed, hogy a munkahelyeden, vagy az otthonodban negatív energiák vesznek körül, akkor Ariel kristályai lesznek a segítségedre. Hordj magadnál vagy magadon egy aprócska ametiszt követ, mely képes átalakítani a negatív érzéseket pozitívvá, vagy egy darabka füstkvarcot, mely eltünteti a negativitást. Mindkettő Ariel köve, és van egy kis varázserejük is.

Ariel harmadik tanácsa

Ha kimerültnek érzed magad, csepegtess illatmécsesbe három csepp levendulaolajat, vagy használj levendulaillatú gyertyát. Könyörögj Arielhez, hogy hozzon rád nyugalmat és békét: „Ariel, Ariel, Ariel, légy velem és nyugtass meg a levendula gyógyító erejével. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Ariel negyedik tanácsa

Ariel, a levegő és a föld angyala ezt a gyakorlatot küldi a gyönyörű levendulakék lánggal, ha a problémamegoldás leszívta az összes energiádat.

1. Könyörögj Arielhez, hogy legyen melletted: „Ariel, Ariel, Ariel, hozd el nekem az angyali fény erejét, a lángot, mely megtisztít, meggyógyít és életerőt ad. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

2. Képzeld el, hogy egy láthatatlan edényben ez a levendulakék láng lobog, amely tartalmazza Ariel föld és levegő gyógyító erejét.

3. Tartsd a láthatatlan edényt, a csészét formáló kezed között.

4. Sóhajts nagyokat, hogy belélegezd a láthatatlan lángot, ami tiszta pozitív energiából áll. Vidd el ezt az energiát egészen a tüdődbe.

5. Kilégzéskor akaraterőd eltünteti a negatív hatásokat, melyek mások gondjainak meghallgatása közben értek.

6. Folyamatosan lélegezd be a levendulakék energiát és fújd ki a negatívumokat amíg úgy nem érzed, feltöltődtél.

7. Köszönd meg Arielnek a segítséget.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL