DIVAT

2010 bikini trendek

Szerző:
Szabó Anna
Végre megérkeztek a legújabb bikinik! Mivel nyakunkon a strandszezon, itt az ideje felfrissítened a bikini ruhatáradat egy-két merész és szexi darabbal.

 

A vadító vadmacskák

Az állatminták valahogy évről évre tartják magukat a bikini palettán. Valószínűleg azért, mert sok férfi fejében él vágykép, a dögös vadmacskákról. Egy tigris, vagy párducmintás darab biztos beindítja a fantáziájukat. Fazonok tekintetében idén a pánt nélküli melltartók, fodros bugyik, és a formás kebleket kiemelő push up melltartók viszik a prímet.

A batikolt stílus

A batikolt minta inkább kislányos hangulatot képvisel, ami szintén sok férfi számára szexi. Minek is tagadjuk, az ő kedvükért vásárolunk be minden évben újabb és újabb darabokat. Nos, a nyaralás előtt érdemes beszerezned egy szexi háromszög melltartós bikinit, oldalt kötős bikini alsóval.

Egy kis luxus

Ha egy elegáns partira vagy hivatalos, vagy ne adj Isten, egy luxus jachton töltöd az estédet, akkor mindenképp egy alkalomhoz illő, elegáns bikinit válassz. A fekete és az arany kontrasztja luxus hatást kelt, a csillogó strasszok és berakások valódi luxus nőt varázsolnak belőled legalább egy éjszaka erejéig.

Nagyon merész

A mindkét oldalt derekasan kivágott fürdőruhák tavaly stílust teremtettek. Az egyedi szabású fazonok nagy sikert arattak, ezért idén is megmaradtak az alakot kiemelő merész bikinik. Az újítások főleg díszítésben jelentkeznek, a bikinikre övek és csillogó strasszok kerültek.

Csak nőiesen!

A virágminták mindig is a romantikus megjelenés jelképei voltak, a bikiniken is a virágszirmok, kacskaringós indák, élénk színek és díszek jelképezik a romantikus stílusjegyeket. Idén hímzett és gyöngyökkel díszített bikinikből is válogathatsz.

Pöttyök, csíkok, geometriai minták

A 2010-es trendek között említést kell tenni még a méretes pöttyökről, a csíkos fazonokról és a geometriai mintákkal díszített bikinikről. Mindenféle fazonban megtalálhatók ezek a minták, legyen az egy háromszög, egy fodros, egy retro, vagy egy pánt nélküli darab.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL