DIVAT

Színek, csíkok, játékos minták

Szerző:
Szabó Anna
Az idei nyár hoz új színeket és mintákat is, de bizonyos tekintetben a tavalyi szezon meghosszabbításaként is értelmezhetnénk, hiszen jó néhány elem megmaradt a tavalyi évről.

 

Csíkok mindenhol

Rögtön kezdjük a csíkokkal, melyek a tavalyi szezont is keresztül, kasul behálózták. Most is ott vannak a szoknyákon, a táskákon, a pólókon, és a tengerész stílus is képviselteti magát néhány kiegészítő, vagy kardigán erejéig.

Lezser összeállítások

Nyári melegben a lezser öltözet a nyerő. A nyári kollekciókban előkerültek a bokalengető nadrágok, melyek nem csak lengék, de egybe felhívják a figyelmet a formás női bokára is. Ha nincs boka fölé érő nadrágod, akkor nyugodtan hajtsd fel a farmered szárát, így is ugyanazt a hatást érheted el.

Batikolt ruhák

A batikolt minták egyszerűen maradnak és kész. Nem tudjuk meddig, de idén még számos ruhán megtaláljuk ezt a mintát, legyen az egy rafinált szabású pánt nélküli fölső, egy tunika, vagy nyári ruha. A batikolt tunika egy rövidszárú farmerrel, vagy térd alá érő treggingssel jól mutat, sőt, a széles öv még jobban feldobja az öltözetet.

A pink minden árnyalata

Színek tekintetében egyelőre a pinket jegyezzük meg, melynek valamilyen árnyalata szinte minden ruhadarabon megjelenik. Csempéssz egy kis rózsaszínt a ruhatáradba, ha idén nyáron is trendi szeretnél lenni.

Hatalmas masnik

A masni díszítő elem bohókássá teszi a nyári fölsőket, főleg, ha óriási méretekben jelennek meg a ruhákon. Egyszínű és mintás anyagokon is remekül mutatnak, de vigyázat, teltebb lányoknak nem előnyös.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL