SZÓRAKOZÁS

A-force 1 Évadzáró gálaest

Szerző:
Szabó Anna
2005-öt írunk. Németh Ádám ekkor nyeri meg a VIVA népszerű műsorát, a Táncreakciót. Aztán nem is vesztegeti az idejét, következő lépésként már meg is alapítja az A-force1 tánciskolát, ami az elmúlt 5 év alatt, hazánk 5 legnépszerűbb, és világszerte is legelismertebb iskolái közé nőtte ki magát.


Mi pedig, akik figyeljük pályájukat, nem győzzük kapkodni a fejünket, hiszen a dobogós helyezés náluk alapvető, a csapaton belüli összetartás életérzését pedig utánozhatatlan módon művelik.

Németh Ádám, Szedlják Ildikó és Korcsok Renátó munkájának eredményeképp ma már több mint 300 diák tanul nap, mint nap az A-force1 egyesületében

Lassan ismét eljön az este, amit Németh Ádám már hónapok óta szervez. Ez pedig nem más, mint az A-force1 IV. évadzáró gálája.

„Egy gála arról szól, hogy tisztelgünk a tánc előtt, megtiszteljük a szülőket, a támogatókat azzal, hogy egy igényes műsor keretei között bemutatjuk nekik, hogy valójában mibe fektettek be. Bizonyítunk így tehát a szüleinknek, az edzőink munkáját láthatja a néző a mi előadásunkban.„ – vallja Fekete René, aki évek óta az A-force1 tagja. 

De hogy milyen eredményeket értek el, és hogy kik is ők valójában? Erről kérdeztem Ádámot.

5 év -a Táncreakció óta-. Össze tudnád foglalni az elmúlt 5 évet pár mondatban?
2006 óta az AFORCE1 táncsport egyesületnek 150 fellépése volt hazánkban.
Több mint 3oo dobogós helyezést értünk el, ebben nemzetközi EB és VB dobogós helyezések is vannak. Tanáraink pedig rendszeresen vesznek részt nemzetközi képzéseken.

Jelenleg hány városban oktattok?
Szentendre, Tatabánya, Györ, Budapest és Pér.

Milyen eredményeitek voltak az elmúlt fél évben?
41 dobogós helyezés, ebből 35 arany, 5 ezüst, 1 bronz. Májusban hátra van még az Európa bajnokság a Veszprémi Arénában, és persze a VB Lengyelországban, valamint a magyar kupadöntőről sem feledkezhetünk meg.

Van olyan eredmény, amire kifejezetten büszke vagy?
Több magyar kupabajnokság, EB és VB cím. Mindegyik versenyeredmény emlékezetes valamiért. Nincs kiemelt, törekszünk a szép eredményekre, és persze arra, hogy megmaradjanak az emlékeinkben.

Mire készüljenek azok, akik ellátogatnak a gálára?
Tánciskolánk 3 tanáredzője 2 show előadás keretében mutatja be munkájának gyümölcsét. (15:00 és 18:00 órás kezdéssel)
Tavaly szeptember óta erre készülünk, tehát nagy az izgalom.
A legnagyobb táncünnep ez az egyesület számára. Tavaly majdnem dupla teltházat produkáltunk, ami Győrben elég nagy szó. Közel 300 táncos 2 felvonásban mutatja be az évadban tanult koreográfiát. Továbbá idén is vendégfellépők színesítik a gála amúgy is izgalmas műsorát, az idei vendég fellépő táncosok a DANCE 4 YOU MTE és az ARRABONA PARKOUR.
A gála után a győri Bridge diszkóban lesz buli, melyre a belépő ingyenes.

 

Az est házigazdái Móricz Réka Polett, és az A-force1 egykori alapító tagjainak egyike Csepi Ádám.

Továbbá idén is vendégfellépők színesítik a gála amúgy is izgalmas műsorát!
Gyere el, és légy Te is részese az A-force1 világának!


Infók

Jegyár: 1200 Ft
Elővételben és helyszínen is kapható!
Helyszín: Győr, Bartók Béla Megyei Művelődési Központ
Czuczor Gergely út 17.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL