SZÁMMISZTIKA

A számok és az anyaság

Szerző:
Szabó Anna
Minden nőben ott él az anya. A különböző születési számok alapján azonban máshogyan állnak ehhez a kérdéshez, és máshogy kezelik ezt a helyzetet. Ismerd meg, te milyen anya vagy.

 

Az anyaság a nők életének egyik legfontosabb feladata. Mindenki szeretné jól csinálni, és általában mindenki úgy gondolja, hogy az ő nevelési módszere a megfelelő. Vannak olyan anyukák, akik a széltől is óvják csemetéiket, mások esetleg túlzott szigorral terelik őket a siker irányába. Bizonyos módszer lehet, hogy beválik az egyik gyereknél, a másiknál azonban kudarcba fullad. Nincs tuti recept, talán csak egy: a szeretet, és az odafigyelés. Ha megismerjük gyermekeink egyéniségét, személyiségét, akkor könnyebben el tudjuk dönteni, hogy melyik módszer segíti a legjobban a lelki fejlődését, és az életben való boldogulását.

Így számold ki

Most csak a születésnapod számára lesz szükséged, írd le egy lapra, hányadikán születtél. Ha egyjegyű ez a szám, akkor nem kell mást tenned, mint kikeresni a számok közül a leírást. Ha kétjegyű szám a születésnapod, pl.: 15-én születtél, akkor a szokásos módon egyszerűsítsd egyjegyűre a számot, azaz add össze a két számjegyet. 1+5=6.

Kattints a számra és olvasd el a leírást!

 

   

    

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL