Szabó Anna
Hozzávalók:
(4 adaghoz)
450g hájas tészta (derékszögű)
Pár evőkanál tészta a sütéshez
4ek paradicsompüré
1tk olasz fűszerkeverék
2-3ek olívaolaj
125g mozzarella
125g szeletelt szalámi
20g koktélparadicsom
2 levél bazsalikom
1. A hájas tésztát készítsd elő a csomagolás leírtak szerint, majd vágd fel 40x35 cm-es téglalapokra. Ezután helyezd egy belisztezett sütőedénybe.
2. Keverd el az olasz fűszerkeveréket paradicsompürével, olívaolajjal és 3 evőkanál vízzel, és oszlasd el a tésztalapokon.
3. Vágd a mozzarellát kis darabokra. A tésztalapokra tegyél egyenlő arányban a szalámiból, a koktélparadicsomból, végezetül pedig a mozarellából.
4. 215 C-ra előmelegített sütőben süsd 20 percen keresztül.
5. Ha készre sült, szórj a tetejére bazsalikomot.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK